HP: Δεν θα παρουσιάσουμε νέο smartphone μέσα στο 2013

HP Veer Hero

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της Meg Whitman ότι η HP θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones με μια νέα συσκευή, έτσι ώστε να μη μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό, έρχεται η ίδια να βάλει φρένο στη διάθεση μας να ασχοληθούμε με τις όποιες εξελίξεις καθώς ξεκαθάρισε ότι μέσα στο 2013 δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Δεν είναι στα σχέδια μας να παρουσιάσουμε νέο smartphone μέσα στο 2013, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς και να το φέρουμε στην αγορά του personal computing. Πιστεύω ότι σε 5 χρόνια από τώρα, εάν δεν έχουμε δημιουργήσει ένα smartphone ή οποιαδήποτε συσκευή νέας γενιάς, θα μείνουμε εκτός από ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς σε πολλές χώρες του κόσμου"

Σίγουρα οι βεβιασμένες κινήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που όσο καλό και να είναι ένα νέο προϊόν δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια (Android, Windows Phone, iOS), αλλά ίσως θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα το brainstorming στην HP για να αποφασίσουν τι είναι αυτό που τους διαφοροποιεί και να ακολουθήσουν μια πιο επιθετική τακτική. Περιμένουμε...

[via CW]

Loading