HTC Bliss: Το πρώτο Android smartphone σχεδιασμένο για γυναίκες!

Μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες στο χώρο του marketing είναι ότι εάν θέλεις να πουλήσεις θα πρέπει να κερδίσεις τον γυναικείο πληθυσμό και τα μικρά παιδιά. Και επειδή τα μικρά παιδιά δεν ασχολούνται με την τεχνολογία, οι Verizon και HTC αποφάσισουν να δημιουργήσουν το HTC Bliss, το πρώτο Android smartphone που απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 20-40 ετών!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thisismynext, το HTC Bliss θα είναι κατά μισό εκατοστό λεπτότερο από το HTC Desire Z, θα διαθέτει μόνο οπίσθια κάμερα και λαστιχένιο γκριζοπράσινο κάλυμμα, χρώμα και υλικό που είναι δημοφιλές στο γυναικείο κοινό της Verizon.

Κατά τα άλλα, η '"θυληκότητα" του HTC Bliss θα βασίζεται στις προεγκατεστημένες εφαρμογές (όπως shopping, θερμιδομετρητής και οτιδήποτε άλλο αρέσει στις γυναίκες), ξεχωριστά wallpapers και αξεσουάρ, όπως ασύρματη βάση φόρτισης με ενσωματωμένα ηχεία και ηχείο Bluetooth ασορτί με "μοδάτα" τετράγωνα ηχεία αυτοκινήτου.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το κρεμαστό αξεσουάρ που δένεται στο HTC Bliss και αναβοσβήνει όταν υπάρχει νέο μήνυμα ή αναπάντητη κλήση, ο σχεδιασμός του οποίου έγινε μετά από τη διαπίστωση ότι οι γυναίκες ψάχνουν πολλές φορές να βρουν το κινητό τους μέσα στην τσάντα του!

 

 

Loading