Το απόλυτο unboxing των Χριστουγέννων από τη Huawei

[Δ.Τ.]

Εκπρόσωποι του ελληνικού Τύπου, καταναλωτές και συνεργάτες της Huawei παρακολούθησαν το unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της σε ένα φαντασμαγορικό event με την πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei, Δούκισσα Νομικού.

Η Huawei παρουσίασε τις προσφορές της εν όψει των Χριστουγέννων με ένα φαντασμαγορικό unboxing, στο πλαίσιο της χθεσινοβραδινής της εκδήλωσης, στην οποία έδωσαν δυναμικό «παρών» εκπρόσωποι του Τύπου από τον τεχνολογικό, δημοσιογραφικό και lifestyle κλάδο, καταναλωτές καθώς και συνεργάτες της εταιρείας. Τον συντονισμό και την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να δουν τις σημαντικότερες στιγμές της επιτυχημένης πορείας της Huawei τα τελευταία δύο έτη, να παρακολουθήσουν την πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei, Δούκισσα Νομικού να μιλά για την εμπειρία της συνεργασίας με την εταιρεία αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ο κ. Δημήτρης Ουγγαρέζος οικοδεσπότης της βραδιάς, ο κ. Lin Bing, Country Manager Terminals, Huawei Ελλάδος, η κα Δούκισσα Νομικού, Πρέσβειρα της σειράς Mate της Huawei, ο κ. Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, Huawei Ελλάδος

Το 2017 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones. Με μέσο όρο μεριδίου αγοράς 15% για το πρώτο 9μηνο - και φτάνοντας το εξαιρετικά εντυπωσιακό 19,4% τον Οκτώβριο - η Huawei ετοιμάζεται να κλείσει το τρέχον έτος με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο, καθώς η σταθερά ανοδική της πορεία συνεχίστηκε ακάθεκτη και τους τελευταίους μήνες του. Το ελληνικό καταναλωτικό κοινό εμπιστεύεται πλέον έμπρακτα τις συσκευές της Huawei και η προτίμησή του αυτή αποτυπώνεται πλήρως στα στοιχεία που αφορούν την αγορά.

Μέσα από μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων και χαιρετισμών, οι κ.κ. Lin Bing, Country Manager – Terminals Huawei Ελλάδος, Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager και Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager, υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τον τρόπο με τον οποίο η Huawei προσέγγισε νέους θεσμούς όπως το Black Friday και οργάνωσε νέες δράσεις όπως το Smartphone Festival τον Οκτώβριο, γράφοντας έτσι το δικό της success story.

Απόσπασμα από τον ευχαριστήριο λόγο του κ. Lin Bing, Country Manager Terminals, Huawei Ελλάδος στους Έλληνες καταναλωτές.

Οι πωλήσεις των συσκευών της Huawei κατά τη φετινή εβδομάδα της Black Friday άλλωστε, ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το Smartphone Festival του Οκτωβρίου, στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τα όσα είναι σε θέση να τους προσφέρει ένα smartphone νέας γενιάς όπως αυτά της Huawei, να συμμετάσχουν σε workshops, να μοιραστούν τις δημιουργίες τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και να προμηθευτούν τα smartphone που τους ταιριάζουν με ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές Το σημαντικότερο όλων όμως, ήταν πως μέσα από την εν λόγω σειρά ενεργειών και εκδηλώσεων, το κοινό συνέδεσε άρρηκτα το brand name της Huawei με τις συσκευές smartphone τελευταίας τεχνολογίας.

Η χθεσινή εκδήλωση συνεχίστηκε με τα κάθε λογής happenings να διαδέχονται το ένα το άλλο, με τους παρευρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο, ανταποκρινόμενοι άπαντες στο κάλεσμα της Huawei, να γιορτάσουν μαζί της. Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Η πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei εμφανίστηκε στη σκηνή με τρόπο μοναδικό, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων. Αποκάλυψε πως στη Huawei είδε ένα παγκόσμιο brand ικανό να της εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, έναν κατασκευαστή που δεν φοβάται να καινοτομήσει ακόμα και στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και μία εταιρεία που δεν εστιάζει μόνο στα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά στο μοντέρνο design και την άψογη ποιότητα κατασκευής.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού, brand ambassador της σειράς Mate της Huawei.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη συνεργασία της με τη Huawei τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκαλύπτοντας πως οι άνθρωποι της εταιρείας την έκαναν να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα! Η Ελληνίδα σταρ άλλωστε έχει βασικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια της Huawei για τη σειρά Mate, πλάι σε άλλους κορυφαίους πρέσβεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Ουγγαρέζα Ολυμπιονίκης Katinka Hosszu και ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Robert Lewandowski. Με τη δική της παρουσία μάλιστα, υπογραμμίζονται και αναδεικνύονται το μοντέρνο στυλ, η μοναδική φινέτσα και η ασύγκριτη κομψότητα της νέας σειράς Mate της Huawei.

Τα Χριστούγεννα όμως αποτελούν περίοδο κατά την οποία ο κόσμος κάνει και δέχεται δώρα, παίρνοντας και δίνοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που ενέπνευσε τη Huawei να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε τους προηγούμενους μήνες. Βρίσκοντας λοιπόν τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Huawei ζήτησε από τη Δούκισσα Νομικού να κάνει το… unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της, που έρχονται να κλείσουν την ήδη ξεχωριστή αυτή χρονιά με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο.

Έως και τις 7 Ιανουαρίου, αγοράζοντας το Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y6 2017 στο πλαίσιο της εντυπωσιακότερης προσφοράς των εορτών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα υπέροχο δώρο σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Και μιλώντας για δώρα, τη στιγμή της αποκάλυψης των δύο προσφορών από τη Δούκισσα Νομικού, δύο τυχεροί παρευρισκόμενοι έφυγαν από τον χώρο της εκδήλωσης με ένα από τα πακέτα των εορταστικών προσφορών έκαστος, ενώ άλλοι τρεις πήραν από ένα Huawei Mate 10 lite, για να κάνουν ακόμα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα!

Στιγμιότυπο της κλήρωσης

Η βραδιά όμως δεν έκλεισε εκεί. Αμέσως μετά το unboxing και την αποκάλυψη των χριστουγεννιάτικων προσφορών της Huawei, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το έναυσμα για ένα πάρτι υπό τους ήχους του συγκροτήματος 48 Ώρες που ακολούθησε DJ set μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άπαντες αποχώρησαν έχοντας ζήσει μία μοναδική εμπειρία και ένα αξέχαστο πάρτι, πλήρως ενημερωμένοι για τις δράσεις και τις ενέργειες της Huawei στην ελληνική αγορά, με την εταιρεία μάλιστα να υπόσχεται πως το 2017 ήταν μόνο η αρχή, αφού οι ενημερωτικές δράσεις και οι πρωτότυπες προωθητικές ενέργειες θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Οι απαιτήσεις του κοινού από έναν κορυφαίο κατασκευαστή smartphones εξ άλλου είναι υψηλές και οι άνθρωποι της Huawei είναι βέβαιοι πως θα ανταποκριθούν σε αυτές με απόλυτη επιτυχία.

Στη χρονιά που πέρασε λοιπόν και σε μία ακόμα καλύτερη!

Πάρτι υπό τους ήχους του συγκροτήματος 48 Ώρες
Loading