Huawei Mate 10 / Mate 10 Pro: Αποκαλύφθηκε η εμφάνιση και βασικά specs από υλικό promotion

Ακόμα μία μεγάλη διαρροή για την σειρά Huawei Mate 10, αυτή τη φορά από τη γαλλική ιστοσελίδα Les Numeriques, η οποία φαίνεται ότι έχει στα χέρια της το υλικό για την προώθηση των συσκευών και μας αποκαλύπτει αρκετά βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση τους.

Από πλευράς σχεδιασμού διακρίνεται η διαφορά μεταξύ των Mate 10 και Mate 10 Pro, με το πρώτο να διαθέτει οθόνη αναλογίας 16:9 και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ενώ στο δεύτερο η οθόνη έχει αναλογία 18:9 και δεν διακρίνουμε αισθητήρα στο πίσω μέρος.

Αμφότερα θα διαθέτουν τον επεξεργαστή Kirin 970, διπλή κάμερα με φακούς Leica και διάφραγμα f/1.6 + f/1.6 (όπως το LG V30), 4G LTE modem Cat 18 για ταχύτητες download έως 1.2Gbps, μπαταρία 4000mAh και τουλάχιστον ένα από τα δύο θα είναι πιστοποιημένο στο πρωτόκολλο IP67 για προστασία από το νερό.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα το Huawei Mate 10 Lite στην Κίνα (με ονομασία Huawei Maimang 6).

[via]

Loading