Huawei MediaPad, το πρώτο 7'' tablet με Android 3.2 Honeycomb! [Update]

Huawei MediaPad

Όπως αναμενόταν, η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το νέο της tablet, Huawei MediaPad, το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο στον κόσμο που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android 3.2 Honeycomb, που σύμφωνα με τον Victor Xu (CMO της εταιρίας) είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση για 7'' tablets!

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται οθόνη 7'' (217ppi), επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 1.2GHz, κάμερα 5MP, εμπρόσθια κάμερα 1.3MP, αποθηκευτικός χώρος 8GB (επέκταση με microSD), WiFi, Bluetooth 2.1+EDR, GPS, HSPA+ και υποδοχή HDMI, ενώ έχει πάχος μόλις 10.5mm και ζυγίζει 390gr!

Το Huawei MediaPad υποστηρίζει αναπαραγωγή Full HD video 1080p, Flash 10.3, ενώ η εταιρία ισχυρίζεται ότι παίζει όλα τα video και audio formats. Για να το επιτύχει αυτό, συνεργάστηκε και με την RealNetworks (RealPlayer, RealVideo) οπότε σίγουρα παίζει αρχεία WMV, Flash, MP3 και H.264.

Ακόμη, το MediaPad θα μπορεί να δέχεται εφαρμογές από το Android Market, αλλά και από άλλα 3rd party καταστήματα εφαρμογών, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό της.

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2011, αλλά ο Victor Xu δεν ανακοίνωσε κάποια τιμή.

Update: Δείτε και το σχετικό video!


Huawei MediaPad Product Demo Video by TechGear

[πηγή SlashGear]
Loading