Huawei P10 Lite: Η προσιτή επιλογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου!

Το να επιλέξεις ένα smartphone σε ελκυστική τιμή συνήθως σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνεις ορισμένους συμβιβασμούς. Είτε να στραφείς σε εταιρείες που δεν έχουν επίσημη παρουσία στη χώρα μας, δηλαδή παίρνοντας το ρίσκο της μη-υποστήριξης, είτε να επιλέξεις ξεπερασμένα μοντέλα προηγούμενων ετών, είτε να κάνεις εκπτώσεις σε επιδόσεις, εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αυτό έχει καταφέρει να αλλάξει η Huawei με τις Lite εκδόσεις των ναυαρχίδων της, όπως τα P8 Lite και P9 Lite που σημείωσαν τρομερές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και θεωρούνται κορυφαίες value-for-money επιλογές για τον χρήστη. Το ίδιο αναμένεται ότι θα γίνει και με το P10 Lite, το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερα και δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από τη high-end κατηγορία.

Ο χρήστης νοιώθει αμέσως ότι έχει μια premium συσκευή στα χέρια του, με όμορφο σχεδιασμό, λεπτή κατασκευή και μικρό βάρος. Η οθόνη 5.2'' Full HD είναι εφάμιλλη με αυτήν του Huawei P10 και συνοδεύεται από το περιβάλλον χρήσης EMUI 5.1 (βασισμένο στο Android 7.1.1 Nougat) υποστηρίζοντας όλες σχεδόν τις λειτουργίες της φετινής ναυαρχίδας.

Η εταιρεία έχει επιλέξει το 64bit octa-core Kirin 658 SoC, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T830MP2 και σε συνδυασμό με τα 3GB μνήμης RAM ο χρήστης απολαμβάνει μια ταχύτατη και ομαλή εμπειρία χρήσης τόσο σε συνθήκες πολύωρου απαιτητικού gaming, όσο και σε multitasking με ανοιχτές πολλές εφαρμογές. Σημειώστε ότι υποστηρίζει κανονικά τον έξυπνο αλγόριθμο της Huawei που μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη και δίνει προτεραιότητα στις εφαρμογές που χρησιμοποιεί πιο συχνά. Κερασάκι και η υποστήριξη δύο καρτών SIM για να μην κουβαλάς δύο smartphones στις τσέπες σου!

Σε ό,τι αφορά την κάμερα, εδώ είναι ένας τομέας που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Μπορεί να μην διαθέτει τη διπλή Leica κάμερα του Huawei P10, αλλά ο αισθητήρας 12MP που τοποθέτησε η εταιρεία είναι πραγματικά εντυπωσιακός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Συνοδεύεται από φακό με διάφραγμα f/2.2, dual-tone LED flash και την τεχνολογία PDAF (Phase Detecton AutoFocus) που εγγυώνται ταχύτατη αυτόματη εστίαση και καθαρές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κλείνοντας να σταθούμε και σε ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της σημερινής εποχής, αυτό της αυτονομίας. Το Huawei P10 Lite σου προσφέρει μπαταρία 3000mAh και χάριν στην τεχνολογία Smart Power-Saving 5.0 πραγματοποιεί καλύτερη διαχείριση των λειτουργιών του τηλεφώνου και των εφαρμογών, έτσι ώστε να παρέχει μεγαλύτερη αυτονομία σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Στα αξιοσημείωτα και η τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης που επιτρέπει το γέμισμα από 0-100% μέσα σε μόλις 97 λεπτα, ενώ 30 λεπτά φόρτισης σε πηγαίνουν στο 43%! Αν πάλι έχεις ξεχάσει εντελώς να φορτίσεις τη συσκευή σου, τότε μόλις 10 λεπτά φόρτισης σου εξασφαλίζουν τουλάχιστον δύο ώρες για παρακολούθηση video.

Αν ψάχνεις μια προσιτή συσκευή που να σου προσφέρει premium και όμορφο σχεδιασμό, εξαιρετικές επιδόσεις, άψογη κάμερα και μεγάλη αυτονομία, το Huawei P10 Lite αποτελεί ιδανική επιλογή.

Mάλιστα, η Huawei αυτό το καλοκαίρι ξεκίνησε μια ιδιαίτερη καμπάνια για να επιβραβεύσει τους καταναλωτές που την έχουν τιμήσει με το να επιλέξουν τα προϊόντα της. Έτσι, όσοι αγόρασαν το Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Για να γίνει δικό σας το μοναδικό  αυτό δώρο , δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/ και να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες φόρμες.

Huawei P10 Lite

  • Οθόνη 5.2” Full HD LTPS IPS LCD (1920 x 1080, 424ppi)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Kirin 658 (4x 2.36GHz + 4x 1.7GHz)
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T830MP2 GPU
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD έως 256GB)
  • Κάμερα 12MP f/2.2 με LED flash, PDAF
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP f/2.0 με αυτόματη εστίαση
  • dualSIM
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, A-GPS/GLONASS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat με EMUI 5.1
  • Μπαταρία 3000mAh
  • Υποδοχές microUSB, 3.5mm
  • Διαστάσεις 146.5 x 72 x 7.2mm
  • Βάρος 146gr
Loading