Huawei P70: Νέα διαρροή για την οθόνη και την κύρια κάμερα

Μια νέα δημοσίευση από το γνωστό tipster Digital Chat Station αποκαλύπτει μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Huawei P70 και η διαρροή φαίνεται να έρχεται πάνω στην ώρα. Από τη στιγμή που η σειρά Huawei P60 κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η οικογένεια P70 θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για ένα quad-curved 6.7'' OLED panel στο μπροστινό μέρος με ανάλυση 1.5K, καθώς και η τοποθέτηση δύο εμπρόσθιων ηχείων stereo. Από προηγούμενες διαρροές έχει ακουστεί ότι θα τοποθετηθεί μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh και επεξεργαστής Kirin 9010.

Επιπλέον, η τριάδα των καμερών στο πίσω μέρος θα είναι τοποθετημένη σε μια αντισυμβατική τριγωνική διάταξη. Ο κύριος αισθητήρας φημολογείται ότι θα είναι ο 50MP OV50H της OmniVision με μεταβλητό διάφραγμα, μέγεθος 1/1.3" και μέγεθος pixel 1.2μm, ενώ αναμένεται σημαντική αναβάθμιση και για την υπερευρυγώνια κάμερα.

Πιθανότατα κατά το Μάρτιο θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση της Huawei P70 Series, επομένως, αναμένουμε αρκετές διαρροές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

Loading