Εγκαίνια για το Humble Store, το κατάστημα παιχνιδιών με καθημερινές προσφορές και φιλανθρωπική δράση [Video]

humble_store

Είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί από εσάς γνωρίζετε τα περίφημα Humble Bundles, τα πακέτα παιχνιδιών που βγαίνουν κατά καιρούς στην ομώνυμη ιστοσελίδα και σε προκαλούν να πληρώσεις όσα επιθυμείς (το ελάχιστο ορίζεται στο $1) και να ρυθμίσεις πόσα από τα χρήματα θα δοθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Για παράδειγμα, εδώ και μερικές ημέρες τρέχει μια εκπληκτική προσφορά που περιλαμβάνει τα Batman Arkham Asylum GOTY Edition,, F.E.A.R. 2, F.E.A.R. 3 και Lord of the Rings: War in the North, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ξοδεύοντας μόλις $1 αντί για $125 και να τα κατεβάσετε μέσω της πλατφόρμας Steam.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα του Humble Bundle ήταν ότι κάθε φορά έπρεπε να περιμένεις μέχρι την επόμενη προσφορά για να βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Τώρα, εγκαινιάστηκε το επίσημο κατάστημα Humble Store, στο οποίο θα μπορούμε να βρίσκουμε καθημερινά παιχνίδια με μεγάλη έκπτωση, όπως συμβαίνει στα εδραιωμένα Steam και GOG.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα χρήματα που ξοδεύει ο πελάτης στο νεοσύστατο κατάστημα, το 10% πηγαίνει αυτόματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, το 75% στους δημιουργούς του παιχνιδιού και το %15 στο Humble Store. Για την ώρα, ο αριθμός των παιχνιδιών είναι μικρός, αλλά σταδιακά θα γεμίσει με τίτλους για PC, Mac και Linux.

Loading