LG

Η LG παρουσιάζει νέες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην ISE 2024

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τις προηγμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2024 στη Βαρκελώνη, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου. Η LG θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη της σειρά λύσεων προβολής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του εμπορίου, των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και του ξενοδοχειακού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των Micro LED, All-in-One LED, Transparent OLED και των πλατφορμών διαχείρισης cloud.

Μέσα στο μεγαλύτερο περίπτερο της ISE 2024, η σειρά micro LED οθονών LG MAGNIT παρουσιάζεται σε διάφορες ενότητες που δείχνουν μια διαφορετική χρήση, όπως ένα ψηφιοποιημένο control room, μια αίθουσα συσκέψεων, μια πολυτελή σουίτα και ένα virtual στούντιο παραγωγής. Η τεχνολογία micro LED της εταιρείας προσφέρει τη δυνατότητα για οθόνες μεγάλης κλίμακας που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις και περιβάλλοντα εγκατάστασης των πελατών. Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια σε ευρεία γωνία θέασης, η τεχνολογία micro LED της LG έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές για την εξάπλωση της φλόγας στην επιφάνεια και την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

Ιδανική για αίθουσες συσκέψεων, η LG MAGNIT All-in-One διαθέτει εύχρηστα σημεία ελέγχου στην πρόσοψη, ενσωματωμένα ηχεία και ένα χειριστήριο για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία. Οι λύσεις Micro LED της LG για εταιρικά control rooms περιλαμβάνουν μεγάλες οθόνες με δυνατότητες συνεχούς παρακολούθησης, ενώ η LG MAGNIT για virtual στούντιο παραγωγής προσφέρει υψηλής ακρίβειας αναπαραγωγή εικόνας και συμβατότητα με διάφορα κινηματογραφικά μηχανήματα. Οι οθόνες Micro LED της LG για πολυτελείς σουίτες διαθέτουν τον επεξεργαστή Alpha 9 AI ώστε να παρέχουν συναρπαστικές εμπειρίες θέασης και ποιότητα εικόνας βελτιστοποιημένη ως προς το περιεχόμενο.

Το περίπτερο της LG, έκτασης 1.728 τετραγωνικών μέτρων, παρουσιάζει επίσης την "Kinetic LED" για διάφορες εφαρμογές, όπως εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια. Η εντυπωσιακή εγκατάσταση αποτελείται από την οθόνη kinetic με διαστάσεις 3.670 x 6.100 χιλιοστά και από διάφορες οθόνες LED Fine Pitch μεγάλου μεγέθους (μοντέλο LSBC019) οι οποίες προβάλλουν ζωντανή ψηφιακή τέχνη που κινείται σε συγχρονισμό με μια ατμοσφαιρική μουσική.

Η Luxury Suite προσφέρει αποκλειστικές κινηματογραφικές εμπειρίες με την LG MAGNIT 118 ιντσών και τις λύσεις UHD 49, 55 και 65 ιντσών με νέα περιθώρια πλαισίων εικόνας εμπνευσμένα από εικαστική γκαλερί (προσφέρονται σε τρία κομψά χρώματα). Με το Apple AirPlay, οι επισκέπτες μπορούν να προβάλλουν περιεχόμενο στις τηλεοράσεις LG Hotel, απευθείας από το iPhone ή το iPad τους, είτε για να παρακολουθήσουν ταινίες και σειρές από τις αγαπημένες τους εφαρμογές είτε για να κοινοποιήσουν οτιδήποτε υπάρχει στις συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, προσωπικών βίντεο, παιχνιδιών και άλλων. Οι επισκέπτες απλά σαρώνουν έναν μοναδικό κωδικό QR, που εμφανίζεται στην οθόνη μετά το check in, και μπορούν να συνδέσουν το iPhone ή το iPad τους με ιδιωτικότητα και ασφάλεια απευθείας με την τηλεόραση του δωματίου για όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η Corporate Zone αναδεικνύει τρεις οθόνες LG MAGNIT: ένα μοντέλο ιδανικό για τη μαγνητοσκόπηση ομιλιών CEO ή διαφημίσεων, ένα άλλο που διαθέτει αποσπώμενη μονάδα τροφοδοσίας για χρήση σε control rooms και το μοντέλο All-in-One με ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχεία για αίθουσες συσκέψεων. Παρουσιάζονται επίσης η νέα οθόνη All-in-One LED 171 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 21:9 και η οθόνη LCD 21:9 105 ιντσών, οι οποίες είναι συμβατές με πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης ευρείας οθόνης. Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι επίσης συμβατές με ολοκληρωμένες λύσεις που διατίθενται από συνεργάτες της LG για την κάλυψη ειδικών αναγκών των πελατών.

Στη Retail Zone, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν λύσεις που βελτιώνουν την αγοραστική εμπειρία και δημιουργούν διαφημιστικά έσοδα για τους διαχειριστές των καταστημάτων. Τα διάφορα είδη ψηφιακής σήμανσης της LG για καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια, αρτοποιεία και καφετέριες περιλαμβάνουν την οθόνη Stretch LED 79 ιντσών, ιδανική για την προβολή εμπορικού περιεχομένου, την Transparent OLED, η οποία χρησιμεύει ως ένα ψηφιακό μενού και το LG Kiosk, το οποίο αποτελεί μια πρακτική επιλογή self-service. Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης την ευκολία επιλογής και αναπαραγωγής διαφημίσεων στο κατάστημα μέσω της λειτουργίας Programmatic AD της LG DOOH Ads, η οποία βελτιστοποιεί το διαφημιστικό περιεχόμενο ανάλογα με τον πελάτη.

Χάρη στο λεπτό της πλαίσιο, η νέα σπονδυλωτή Transparent OLED 55 ιντσών επιτρέπει την εγκατάσταση ενός "video wall" σε σχήμα NxN που λειτουργεί ως ένα ανοιχτό διαχωριστικό, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει τους αγοραστές. Επίσης, η LED-LCD διπλής όψης της LG (LED 86 ιντσών και LCD 75 ιντσών) δείχνει τις συναρπαστικές δυνατότητες για την ταυτόχρονη προβολή διαφημίσεων στους επισκέπτες του καταστήματος και στους περαστικούς. Στον χώρο αυτό παρουσιάζεται επίσης η εξοικονόμηση χώρου και η ευελιξία που παρέχουν οι stretch οθόνες 37 ιντσών και οι κατακόρυφες Transparent OLED οθόνες 30 και 55 ιντσών.

Η Education Zone διαθέτει μια ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας εξοπλισμένη με τους διαδραστικούς ψηφιακούς πίνακες LG CreateBoard (55 έως 86 ίντσες). Οι εκπαιδευτικοί μπορούν εύκολα να ανεβάσουν τα μαθήματα μέσω του προγράμματος περιήγησης και να δώσουν στους μαθητές πρόσβαση μέσω κωδικών QR. Ως εξαιρετική επιλογή για πανεπιστημιακά προγράμματα κινηματογράφου, η ολοκληρωμένη λύση για virtual παραγωγή περιλαμβάνει: οθόνες LED για προβολή ψηφιακά αναπαραγόμενων φόντων, LG CreateBoard για γραφή και οθόνες OLED για την ανασκόπηση του οπτικού υλικού.

Με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του πελάτη, η LG προσφέρει διάφορες λύσεις cloud-based λογισμικού που διευκολύνουν την αποτελεσματική διαχείριση των πρωτοποριακών ψηφιακών οθονών της. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα LG Business Cloud επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν, να εγγραφούν και να διαχειριστούν τις cloud λύσεις που είναι διαθέσιμες για τις digital signage οθόνες και τις επαγγελματικές τηλεοράσεις της LG. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ενημερωθούν για το LG SuperSign Cloud, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία και διανομή περιεχομένου για ψηφιακή σήμανση, το LG Pro:Centric Cloud που διευκολύνει τη λειτουργία των νοσοκομείων και για τη λύση απομακρυσμένης διαχείρισης LG ConnectedCare.

Επιπροσθέτως, η LG παρουσιάζει το επαγγελματικό της σύστημα προστασίας οθόνης, LG Shield, το οποίο ανταποκρίνεται στις πιο εξελιγμένες απειλές που εμφανίζονται στον κυβερνοχώρο από την τεχνητή νοημοσύνη. Το LG Shield λειτουργεί μέσω του webOS για την προστασία από απειλές ασφαλείας, προστατεύοντας τους κεντρικούς διακομιστές, τις εφαρμογές και τα λειτουργικά συστήματα. Η απόδοσή του σε θέματα ασφάλειας πέτυχε μια παγκόσμια αξιολόγηση κοινών κριτηρίων και έχει λάβει πιστοποίηση EAL 2 και ISO/IEC DIS 18974.

Loading