Η Riot Games φέρνει τη μαγεία των Star Guardian στην Αθήνα

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γκάζι και συγκεκριμένα στο Μεταλλουργείο, όπου η Riot Games διοργανώνει το πρώτο Star Guardians Greek Community Gathering. Λάτρεις των Star Guardians αλλά και απλοί φίλοι του League of Legends μπορούν να έρθουν από τις 18:30 το απόγευμα και να νιώσουν πως ταξιδεύουν στα “αστέρια” παρέα με τους Φύλακες των Άστρων.Περίπου τρία χρόνια μετά τον τελικό του LEC στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, η Riot Games διοργανώνει ξανά εκδήλωση, αυτή τη φορά στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Λάβετε μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες και κερδίστε Hextech Chests

Θέλουμε το συγκεκριμένο event να σας μείνει αξέχαστο για αυτό έχουμε φροντίσει να βρείτε μερικά άκρως ενδιαφέροντα activations. Όσοι δώσετε το “παρών” στο Γκάζι, πρέπει να επισκεφτείτε το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο βίντεο 360° με μαγευτικά σκηνικά, για να ζήσετε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Για τους λάτρεις του lore της γης των Ρούνων, δύο κορυφαίες cosplayers της εγχώριας σκηνής (AngieV & Horo Von Kaida) θα μεταμορφωθούν σε Kai’Sa & Akali αντίστοιχα για να σας διδάξουν την ιστορία τους.

star-guardian-event-1.jpg

Αν χρειαστείτε και επιπλέον μάθημα ιστορίας για τους Φύλακες των Άστρων στο χώρο θα βρίσκονται και οι σύντροφοι των Star Guardians για να σας δώσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Αν οι παραπάνω δραστηριότητες δεν είναι αρκετές θα σας δοθεί ευκαιρία να μας δείξετε τις ικανότητες σας στο League of Legends: Wild Rift, το mobile παιχνίδι φαινόμενο. Πάρτε μέρες στις παραπάνω δραστηριότητες και κερδίστε Hextech Chests στο League of Legends.

Η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, καθώς θα υπάρχει υπαίθριο σαλόνι ώστε να καθίσετε με την παρέα σας, ενώ στον εσωτερικό χώρο θα σας περιμένουν Gaming PC για μια ολοκληρωμένη εμπειρία League of Legends. Δύο πράγματα είναι σίγουρα: Δεν θα βαρεθείτε και δεν θα διψάσετε, αφού θα υπάρχουν Bubble Teas για όλους όσους βρεθούν στο Μεταλλουργείο.

Βρείτε μας στο Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τυχόν απορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/events/573023921039379/


Loading