i-Tomb και i-Memorial, δύο νέες μακάβριες online υπηρεσίες!

H εταιρεία I-Postmortem Limited κυκλοφόρησε σήμερα τις δύο νέες μακάβριες online υπηρεσίες της, με τις ονομασίες i-Τomb και i-Μemorial, που θα σας κάνουν να φτύσετε πολλές φορές τον κόρφο σας...

Η πρώτη υπηρεσία, i-Tomb, αποτελεί στην ουσία ένα Παγκόσμιο Εικονικό Κοιμητήριο, όπου οι χρήστες (ή μάλλον όχι οι ίδιοι) επιλέγουν τους εικονικούς τάφους τους (i-tombs) και οι φίλοι και συγγενείς τους μπορούν να ανεβάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες, video, μουσική κ.ο.κ.

Όπως ακριβώς και στα κοινά νεκροταφεία, τους εικονικούς τάφους θα μπορούν να επισκέπτονται οι γνωστοί τους, να ανάβουν κεριά και να αφήνουν λουλούδια. Σύμφωνα, μάλιστα με την εταιρεία, σεβόμενη τη μνήμη των αποθανόντων δε θα πουλάει εικονικά αγαθά ενώ από την ιστοσελίδα θα απουσιάζουν και οι διαφημίσεις.

Η δεύτερη υπηρεσία, i-memorial, έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη μιας και απευθύνεται σε ...ζωντανούς! Οι τελευταίοι έχουν την "ευκαιρία" να οργανώσουν τις εικονικές κηδείες τους, έτσι ώστε όταν έρθει εκείνη, η ώρα οι φίλοι και οι συγγενείς τους να γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν αποχαιρετιστήρια video προβάλλοντας την ιστορία της ζωής τους, να αφήσουν προσωπικά μηνύματα στους αγαπημένους τους (τα οποία διαβάζονται μόνο μετά το θάνατο) αλλά και να τους ενημερώσουν για τις τελευταίες ευχές τους μέσω email!

Οι υπηρεσίες www.i-tomb.net και www.i-memorial.com διατίθενται σε 16 διαφορετικές γλώσσες με ετήσια συνδρομή $50 για κάθε λογαριασμό i-tomb και $120 για κάθε λογαριασμό i-memorial. Ουδέν σχόλιο...

Loading