Indiana Jones and the Great Circle, αποκαλυπτήρια για το νέο video game!

Κατά τη διάρκεια του Xbox Developer Direct είχαμε επιτέλους τα αποκαλυπτήρια για το μυστηριώδες Indiana Jones game που είχε ανακοινωθεί από τη MachineGames το 2021. 

Το Indiana Jones and the Great Circle αναπτύσσεται από την δημιουργό του Wolfenstein, Machine Games, και η παραγωγή γίνεται από τον σκηνοθέτη του The Elder Scrolls και του Starfield, Todd Howard, ενώ είναι μια πρωτότυπη ιστορία που διαδραματίζεται μεταξύ των Raiders of the Lost Ark και The Last Crusade

Το παιχνίδι είναι ένας action-adventure σε πρώτο πρόσωπο και όχι σε τρίτο πρόσωπο, όπως θα περίμεναν κάποιοι. Η Machine Games υποστηρίζει ότι η επιλογή αυτή έγινε για να αυξηθεί η εμβύθιση της ενσάρκωσης του Indy, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στην εμπειρία της σε first-person παιχνίδια.

Αν και η εκδοχή του Indy από τη Machine Games βασίζεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Harrison Ford, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο ηθοποιός που δίνει τη φωνή του. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι ο Indy ξεκινάει μια περιπέτεια σε όλο τον κόσμο που τον οδηγεί στην Αίγυπτο, τα Ιμαλάια και αλλού. 

Σε ό,τι αφορά το gameplay, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν γροθιές, όπλα και το μαστίγιο του Indy, καθώς και stealth επιθέσεις. Η προοπτική θα μετατοπίζεται επίσης σε τρίτο πρόσωπο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως όταν σκαρφαλώνετε.

Το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2024 σε Xbox Series X/S και Windows PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Loading