ΕΕ: "Ελεύθερο" για την ώρα το πορνό στο Internet και οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις ανά χώρα [NSFW]

BlacBar

Μια πολύ σημαντική ψηφοφορία διεξήχθη εχτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς τέθηκε ζήτημα απαγόρευσης της πορνογραφίας από τα media με πρόσχημα την "εξάλειψη των φυλετικών στερεοτύπων στην ΕΕ", κάτι που συζητείται από το 1997 για να αποφεύγονται οι διακρίσεις κατά των γυναικών και ο σεξοτουρισμός.

Τελικά, τα μέλη του Κοινοβουλίου αποφάσισαν να αφαιρέσουν από την πρόταση το κομμάτι που περιελάμβανε το πορνό στο Διαδίκτυο και τον έλεγχο των χρηστών από τους παρόχους, ωστόσο, υπερφήψισαν την απαγόρευση σε διαφήμιση και σε έντυπα μέσα.

Αφού βγήκε στη δημοσιότητα η εν λόγω ψηφοφορία, αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να μάθουν περισσότερα επικοινωνόντας με μέλη του Κοινοβουλίου, αλλά τα σχετικά emails μπλοκαρίστηκαν. Πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος εξάλειψης του πορνό από το Internet, και ούτε πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε ποτέ σε μια τέτοια απαγόρευση.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει αν κάποιοι νοιώσουν ότι θίγονται από τις πορνογραφικές αναζητήσεις των χρηστών ανά χώρα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot και στην ιστοσελίδα PornMD...

Greece Porn Searches

[via Mashable]

Loading