Invent With Nokia: Προτείνετε ιδέες και ανταμοιφθείτε από τη Nokia!

Μετά το IdeasProject, για την ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τη δημιουργία εφαρμογών, η Nokia εγκαινιάζει το πρόγραμμα "Invent With Nokia", ένα γενικότερο φόρουμ που επιτρέπει στον καθένα μας να αναπτύξει τις ιδέες του για τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών!

Nokia Morph Concept

Παρατηρούμε ότι η Nokia δε βασίζεται μόνο στη συνεργασία με τη Microsoft, ούτε αποκλειστικά στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D, Nokia Labs), αλλά έχει ανοιχτές τις πόρτες της για οποιονδήποτε πιστεύει ότι έχει μια καλή ιδέα. Επιπλέον, σε περίπτωση που η πρόταση κάποιου προχωρήσει και φτάσει να καταχωρηθεί για πατέντα, τότε θα του προσφέρεται χρηματική αμοιβή (άγνωστη μέχρι στιγμής)!

"Γενικά, θα μπορείτε να επιλέξετε για τον τρόπο αποζημίωσης σε περίπτωση που αιτηθούμε για καταχώρηση πατέντας που βασίζεται στην εφεύρεση σας, είτε απευθείας κατά τη διαδικασία καταχώρησης είτε αργότερα ανάλογα με την επιτυχία του προϊόντος"

 

Η Nokia δέχεται οποιαδήποτε ολοκληρωμένη πρόταση που να αφορά smartphones, εφαρμογές (παιχνίδια, office κλπ.), υπηρεσίες (κοινωνικά δίκτυα, maps κλπ.), χαρακτηριστικά συσκευών, λειτουργικά συστήματα (π.χ. UI), wireless standards (WLAN, WAP κλπ.), concepts κ.ά, στην ειδικά αφιερωμένη ιστοσελίδα inventwithnokia.nokia.com!

[πηγή NokiaConversations]

 

Loading