iOS

iOS 16: Υποστηρίζει τα τηλεχειριστήρια Joy-Cons και Pro Controller του Nintendo Switch

Οι developers έχουν πιάσει ήδη δουλειά επάνω στην beta έκδοση του iOS 16 και ήδη αποκαλύπτουν ορισμένα χαρακτηριστικά που δεν συμπεριλήφθηκαν στην παρουσίαση της Apple στην έναρξη του WWDC 2022.

Η εταιρεία τόνισε ιδιαίτερα ότι το iOS 16 θα ενισχύσει σημαντικά την gaming εμπειρία χάριν στις αναβαθμίσεις του Metal API και του επανασχεδιασμένου Game Center, ενώ τώρα ο Riley Testut (δημιουργός των Delta και AltStore) αναφέρει πως πλέον υποστηρίζονται διάφορα τηλεχειριστήρια συμπεριλαμβανομένων των Joy-Cons και του Pro Controller του Nintendo Switch.

Ειδικά για τα Joy-Cons, το iOS 16 θα μπορεί να τα αναγνωρίσει μαζί ως ένα τηλεχειριστήριο, αλλά και ξεχωριστά το καθένα, ενώ θα υπάρχουν επιλογές διαμόρφωσης τους αφότου ολοκληρωθεί η σύζευξη με το iPhone μέσω Bluetooth.

Εκτός από τα τηλεχειριστήρια της Nintendo, το iOS 16 θα προσφέρει υποστήριξη, μεταξύ άλλων, των 8bitdo, BADA MOGA XP5-X Plus και Logitech F710 Gamepad, ενώ αργότερα θα προστεθούν ακόμη περισσότερες επιλογές από διάφορους κατασκευαστές.

Loading