iPhone 6 Plus: Αναφορές ότι λύγισε μέσα σε τσέπες και video - επίδειξη

iphone-6-plus-bentgate-04

Άρχισαν τα όργανα για το iPhone 6 Plus, το πρώτο phablet της Apple με οθόνη μεγέθους 5.5'', καθώς βγαίνουν στη φόρα αναφορές χρηστών ότι η συσκευή τους λύγισε. Ένας χρήστης του MacRumors ανέβασε και φωτογραφία της συσκευής του, την οποία είχε στην τσέπη του για μερικές ώρες επειδή οδηγούσε, και ακολούθησαν παρόμοιες αναρτήσεις σε διάφορα fora ανά τον κόσμο, με αποκορύφωμα το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω όπου ο παρουσιαστής το λυγίζει πιέζοντας το σε συγκεκριμένο σημείο με το χέρι του.

Όσο άσχημο και να φαίνεται, δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα της χρήσης αλουμινίου στην κατασκευή ενός smartphone (επειδή είναι πολύ μαλακό και όλκιμο μέταλλο) και φυσικά η ευαισθησία είναι ακόμα μεγαλύτερη σε τόσο μικρό πάχος. Το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στα προηγούμενης γενιάς iPhone, αλλά και στα μεταλλικά Sony Xperia, γι' αυτό συστήνεται η χρήση προστατευτικών θηκών και μεγαλύτερη προσοχή στη μεταχείριση τους.

Να σημειωθεί, όμως, ότι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις λυγίσματος και πλαστικών συσκευών (δείτε εδώ), αλλά σίγουρα σε μικρότερο ποσοστό σε σύγκριση με τις μεταλλικές. Ίσως τώρα δικαιώνεται η Samsung για την εμμονή της στα πλαστικά υλικά, ή μήπως όχι; Δείτε παρακάτω και ένα video για το Samsung Galaxy S4

[via]

Loading