iPhone Elevation Dock και Double Fine Adventure: Ξεπέρασαν το $1 εκατ. στο Kickstarter!

Δύο νέα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους προϊόντα κατόρθωσαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σπάσουν το φράγμα του $1 εκατομμυρίου έκαστο στο Kickstarter, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τις προσδοκίες των δημιουργών τους!

Το πρώτο από αυτά ονομάζεται Elevation Dock και αποτελεί ένα απλό, όμορφο και λειτουργικό dock για το iPhone κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Aυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει το ποσό του $1.117.982 (υπολείπονται άλλες 32 ώρες) τη στιγμή που ο αρχικός στόχος ήταν μόλις $75.000 . Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Το δεύτερο αποτελεί το νέο point-and-click adveture game της Double Fine που ανήμπορη να λάβει χρηματοδότηση από κάποια εταιρεία αποφάσισε να στραφεί στο Kickstarter. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και ενώ ο αρχικός στόχος του Tim Schafer ήταν η συγκέντρωση $400.000 σε διάστημα 33 ημέρών, μέσα στην πρώτη κιόλας ημέρα κατόρθωσε να ξεπεράσει το $1 εκατομμύριο και να σπάσει όλα τα ρεκόρ του Kickstarter.

Όλα τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν για την επέκταση του παιχνιδιού σε περισσότερες πλατφόρμες (Xbox 360, Playstation 3), τη μετάφραση σε περισσότερες γλώσσες και τη σύνθεση soundtrack.

Αυτή τη στιγμή το Double Fine Adventure έχει συγκεντρώσει $1,256,224 και απομένουν άλλες 32 ημέρες. Όσοι επιθυμείτε να συνεισφέρετε στην ανάπτυξη του και να αποκτήσετε αντίγραφο του παιχνιδιού μπορείτε να το κάνετε από εδώ.


Double Fine Adventure

Loading