IRIScan Book 2, φορητό scanner χειρός που δεν χρειάζεται υπολογιστή!

Αρκετοί είχατε βρει ενδιαφέρον το Book Saver Book Scanner, της Ion Audio, που σας είχαμε παρουσιάσει μέσα από το Techgear.gr πέρυσι, μια λίγο παράξενη διάταξη για το scanάρισμα βιβλίων και τη μετατροπή τους σε eBooks.

IRIScan Book 2

Αυτή τη φορά, η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά παραπέρα και σίγουρα θα βρείτε ακόμα πιο εύχρηστο και ενδιαφέρον το IRIScan Book 2, το οποίο έχει τη δυνατότητα σάρωσης βιβλίων, εγγράφων, περιοδικών και φωτογραφιών οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, χωρίς να απαιτείται υπολογιστής. Ακόμη, μπορείτε να μετατρέψετε τις αρχεία σάρωσης και τα PDFs σε επεξεργάσιμο ψηφιακό κείμενο (για διορθώσεις, αναζήτηση κλπ.)

IRIScan Book 2 Executive

Το IRIScan Book 2 λειτουργεί με μπαταρίες, έχει δυνατότητα σάρωσης σε ποιότητα 300dpi και 600dpi με την αποθήκευση να γίνεται σε κάρτα μνήμης microSD (συμπεριλαμβάνεται), ενώ η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω USB. Επιπλέον, είναι δυνατή η αποστολή των αρχείων σε cloud υπηρεσίες (π.χ. Dropbox).

IRIScan Book 2 Pack

Κοστίζει $99, ενώ είναι διαθέσιμη και η έκδοση IRIScan Book 2 Executive σε τιμή $129, η οποία περιλαμβάνει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία και τη δυνατότητα αποστολής των αρχείων σάρωσης μέσω Bluetooth. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

[PR]

Loading