iRiver P8 PMP, με μεγάλη οθόνη 5" και λεπτό σχεδιασμό!

Τα περισσότερα φορητά Media Players είναι λίγο-πολύ το ίδιο πράγμα: μεγάλα MP3 Players με έγχρωμη οθόνη. Το συγκεκριμένο όμως, iRiver P8 PMP, διαφέρει από τα κοινά PMP, χάρη στο εντυπωσιακό του design!

Με μεγάλη οθόνη 5" και λεπτό σχεδιασμό παραπέμπει περισσότερο σε προϊόν της Apple, ενώ τα μεγάλα εικονίδια για τις λειτουργίες μουσικής, video, ραδιοφώνου, φωτογραφιών και ebooks το καθιστούν παράλληλα λειτουργικό.

Ζυγίζει 226g  και οι διαστάσεις του είναι 145 x 54.5 x 13.8mm. Η οθόνη του έχει ανάλυση 800x480, παρέχοντας ακόμα και δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση ή υπολογιστή μέσω HDMI για αναπαραγωγή video σε HD!

Επιπλέον, το iRiver P8 PMP, δε θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αφού υποστηρίζει όλα τα δυνατά αρχεία video όπως AVI, WMV, MKV και XviD, αλλά και πολλά audio files όπως MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC και APE.

Διατίθεται σε εκδόσεις των 8GB και 16GB, οι οποίες μπορούν να επεκταθούν με τη βοήθεια  microSDHC κάρτας μέχρι 32GB. Προς το παρόν το iRiver P8 κυκλοφορεί μόνο στη Ρωσία, χωρίς να είναι γνωστό πότε θα κάνει την εμφάνιση του στις υπόλοιπες χώρες...

[πηγή designboom]

Loading