Βουτιά στον υπόνομο για ένα smartphone...

Μέχρι πού θα φτάνατε για το χαμένο σας κινητό; Ο συγκεκριμένος άντρας της φωτογραφίας, πάντως, φαίνεται να έφτασε αρκετά μακριά!

Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της Πέμπτης, όταν o Jared Medeiros (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ίδιου) δέχτηκε επίθεση από μία συμμορία με αποτέλεσμα το κινητό του τηλέφωνο να βρεθεί μέσα στον υπόνομο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο 21χρονος άντρας βούτηξε κυριολεκτικά μέσα στον υπόνομο με αποτέλεσμα ....να σφηνώσει!

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έβλεπε τα πόδια του άντρα να κουνιούνται δεξιά κι αριστερά, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της, παρέμεινε μέσα στον υπονόμο για τουλάχιστον 40'. Τελικά, με τη βοήθεια της αστυνομίας κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε το Jared Medeiros να δείχνει μπροστά στην camera τα χτυπήματα και τις μελανιές του, ισχυριζόμενος ότι οφείλονται στην επίθεση από τη συμμορία. Ωστόσο, έχουμε κάποιες επιφυλάξεις μιας και θα μπορούσαν να προέρχονται από την όχι και τόσο συνηθισμένη βουτιά του.

Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε ποιο ήταν το κινητό αυτό και αν κατάφερε τελικά να το σώσει... Ηθικό δίδαγμα; Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να βουτήξετε σε έναν υπόνομο, ξανασκεφτείτε το!

[πηγή dailytelegraph]
Loading