Κανένα expansion ή DLC για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Όσοι περίμεναν διακαώς ένα DLC ή expansion που θα εμπλουτίσει την ιστορία του ούτως ή άλλως εξαιρετικού The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα πρέπει να το ξεχάσουν, καθώς η Nintendo επιβεβαίωσε πως δεν έχει κάτι στα σκαριά, ούτε υπάρχουν τέτοιου είδους σκέψεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παραγωγός του Zelda, Eiji Aonuma, στην ιστοσελίδα Famitsu, ουσιαστικά δήλωσε πως έχουν κάνει οτιδήποτε είχαν στο μυαλό τους για αυτήν την έκδοση του κόσμου του Hyrule, τόσο στο Breath of the Wild, όσο και στο Tears of the Kingdom.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι κάποιο μελλοντικό Zelda θα εκτυλίσσεται σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον ή τουλάχιστον αυτό ισχύει στην παρούσα φάση. Μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι απαραίτητα κακή, ειδικά αν οι δημιουργοί δεν έχουν σκεφτεί κάτι περισσότερο εξαρχής. Καλύτερα να μένει μια ιστορία εκεί που ήταν ο αρχικός στόχος, παρά να την τραβάς με το ζόρι.

Εξάλλου, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι ήδη μια τεράστια επιτυχία για την εταιρεία, αφού πούλησε περισσότερα από 18 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μόλις 2 μήνες κυκλοφορίας. Ποιος ξέρει, ίσως το επόμενο Zelda να προορίζεται για το Nintendo Switch 2 με μια διαφορετική προσέγγιση.

[via]

Loading