Ακυρώθηκε η ραδιοφωνική καμπάνια για την προώθηση του Mega

Μπορεί ο Kim Dotcom να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των ιντερνετικών media, αυτή τη φορά όμως θεώρησε καλό να προβάλει τα εγκαίνια της νέας υπηρεσίας του Mega (νέο Megaupload) και μέσω ραδιοφώνου.

Έτσι έκλεισε συμφωνία με τη MediaWorks New Zealand, η οποία έχει στην κατοχή της μεγάλο αριθμό ραδιοφωνικών σταθμών, για το παίξιμο 500 περίπου διαφημιστικών spot (με τη φωνή του ίδιου). Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε προγραμματίσει, με την MediaWorks να ακυρώνει τελευταία στιγμή τη συμφωνία τους, δεχόμενη πίεση από μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Στις τελευταίες επιρρίπτει αποκλειστικά τις ευθύνες και ο Kim Dotcom:

"Δυστυχώς η MediaWorks ακύρωσε τη ραδιοφωνική μας καμπάνια. Προφανώς κάποιες δισκογραφικές εταιρείες παραπονέθηκαν για τις διαφημίσεις μας καταχρώμενες ουσιαστικά τη δύναμη τους. Καλούμε οποιονδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό εκτός του δικτύου της MediaWorks να επικοινωνήσει μαζί μας για ενδεχόμενη συμφωνία."

Η MediaWorks από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι οι διαφημίσεις δε θα παιχτούν, δίχως όμως να αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στην ακύρωση της συμφωνίας. Όπως και 'χει, μέσα στις επόμενες μέρες η νέα υπηρεσία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της στη διεύθυνση Mega.co.nz αυτή τη φορά από τη Ν. Ζηλανδία.

[via TorrentFreak]

Loading