Έφτασε το τέλος για την υπηρεσία Mega! Ο Kim Dotcom καλεί τους χρήστες να κατεβάσουν τα αρχεία τους...

kim-dot-com-mega

Μετά το κλείσιμο του Megaupload και το πάγωμα των λογαριασμών του από το FBI, ο Kim Dotcom υποσχέθηκε ότι θα πάρει το αίμα του πίσω δημιουργώντας μια υπηρεσία που θα διέπεται από ένα πρωτοποριακό σύστημα κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να προστατεύονται τόσο τα δεδομένα του χρήστη, όσο και η υπηρεσία από πιθανές ενοχλήσεις hackers ή κυβερνητικών αρχών. Η υπηρεσία αυτή άνοιξε τις πόρτες της στις αρχές του 2013 υπό την ονομασία Mega.

Mega: Άνοιξε τις πύλες του το νέο Megaupload για όλους! Δείτε εδώ όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Dotcom, καθώς ακόμα ταλαιπωρείται με δικαστικές διαμάχες στη Νέα Ζηλανδία, ενώ πρόσφατα βγήκε δικαστική απόφαση που εγκρίνει την έκδοση του στις ΗΠΑ για να δικαστεί εκεί σχετικά με την υπόθεση πειρατείας του Megaupload.

Όλα αυτά τα χρόνια προβλήματα οδηγούν τον Kim Dotcom σταδιακά στην χρεωκοπία και αναγκάστηκε ο ίδιος να ενημερώσει μέσω tweet τους χρήστες της υπηρεσίας Mega να κατεβάσουν και να αποθηκεύσουν τα αρχεία τους κάπου αλλού. Η υπηρεσία "μπαίνει μέσα" κάθε μήνα με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά πιθανό το κλείσιμο της μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Επειδή δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το διαφαινόμενο τέλος του Mega, καλό θα είναι να προχωρήσετε άμεσα σε απόσυρση των αρχείων σας από εκεί.

[via]

 

Loading