Laser αλλάζει μόνιμα το χρώμα των ματιών!

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τα γαλανά μάτια που πάντα ονειρευόσασταν χάρη σε μια νέα γρήγορη και άκρως αποτελεσματική διαδικασία. Ο λόγος για τη νέα μέθοδο αισθητικής χειρουργικής με χρήση laser που, όπως ισχυρίζεται ο Dr. Gregg Homer από την Καλιφόρνια, διαρκεί μόλις ένα λεπτό και τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα!

Η διαδικασία της επέμβασης είναι σχετικά απλή. Το laser εξουδετερώνει την καφέ χρωστική ουσία που βρίσκεται στο εξωτερικό στρώμα της ίριδας των ματιών αφαιρώντας τη μελανίνη, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σταδιακά το γαλάζιο χρώμα που βρίσκεται στο εσωτερικό. Σε διάστημα 2-3 εβδομάδων από την επέμβαση το καστανό χρώμα έχει αντικατασταθεί πλήρως από γαλάζιο.

Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, είναι απολύτως ασφαλής, δεν προκαλεί βλαβερές συνέπειες στην όραση και τα αποτελέσματα της είναι 100% μόνιμα. Ωστόσο, σε περίπτωση που το μετανιώσετε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί είναι μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με τον Dr. Homer, χρειάστηκαν προσπάθειες μιας δεκαετίας προκειμένου η τεχνική να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια σειρά κλινικών δοκιμών. H επέμβαση αλλαγής χρώματος ματιών θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2014 στοιχίζοντας περίπου $5.000 (€3.600).

[πηγή ktla]
Loading