LEAGOO KIICAA S8: Ο απόλυτος κλώνος του Galaxy S8 στα σκαριά με τιμή μικρότερη από $300

Ήταν αναμενόμενο ότι η LEAGOO θα προσπαθήσει να χτίσει το όνομα της με τα entry-level υπερ-προσιτά smartphones της, όπως το M5 Edge, προτού επιχειρήσει να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές της. Η απόδειξη μας έρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, απ' όπου επιβεβαιώνει τη νέα οικογένεια LEAGOO KIICAA S8.

Όπως βλέπουμε από την εικόνα, η LEAGOO ετοιμάζει ένα smartphone με bezel-less οθόνη σε αναλογία 18:9 και εμφάνιση που παραπέμπει ξεκάθαρα στο Samsung Galaxy S8. Η σειρά θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα, KIICAA S8, KIICAA S8 Lite και KIICA S8 Premium, με το επερχόμενο MediaTek MT6763 SoC (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη).

Ακόμη γίνεται λόγος για μνήμη RAM 4GB/6GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB/128GB και μέγεθος οθόνης 5.72'' για τα S8/S8 Lite και 5.99'' για το S8 Premium. Στην εικόνα διακρίνουμε επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Πιθανότατα θα έχουμε συνεχή ροή ειδήσεων για το LEAGOO KIICAA S8 μέσα στις επόμενες ημέρες και αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να κοστολογήσει την ακριβότερη έκδσοη σε τιμή μεγαλύτερη των $300!

 

Loading