LEAGOO S8: Το φθηνότερο octa-core smartphone στον κόσμο με οθόνη 18:9

Μετά από τόσες αναφορές, το LEAGOO S8 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε έχετε ήδη την ευκαιρία να το κερδίσετε, όπως και το μεγαλύτερο LEAGOO S8 Pro, μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει το Techgear.gr σε συνεργασία με την εταιρεία. Η τελευταία μας ενημερώνει σήμερα ότι το LEAGOO S8 κατέχει πλέον τον τίτλο του φθηνότερου octa-core smartphone στον κόσμο με οθόνη αναλογίας 18:9 και εξακολουθεί να στηρίζει την γραμμή προώθησης στη σύγκριση με το Galaxy S8.

Η LEAGOO παραδέχεται ξεκάθαρα ότι προσφέρει τον ίδιο σχεδιασμό και υπόσχεται αντίστοιχες επιδόσεις και εμπειρία χρήσης, παρά το γεγονός ότι το LEAGOO S8 κοστίζει μόλις το 1/6 του Samsung Galaxy S8. Από εμφάνιση δεν θα διαφωνήσουμε, αλλά για τις υπόλοιπες εξαγγελίες θα περιμένουμε να το πιάσουμε στα χέρια μας για να δούμε τι ισχύει και τι όχι.

Όπως και να 'χει, το LEAGOO S8 και το LEAGOO S8 Pro κινούν το ενδιαφέρον ως value-for-money smartphones, τα οποία είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία με έκπτωση $50 στο κατάστημα Banggood.

Loading