Leica Sofort 2: Η νέα υβριδική ψηφιακή κάμερα που εκτυπώνει τις φωτογραφίες σας

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να συναντάμε το brand της Leica σε ειδήσεις που αφορούν κατασκευαστές smartphones, λόγω των συνεργασιών της παλαιότερα με τη HUAWEI και πλέον με τη Xiaomi, όμως η θρυλική εταιρεία εξακολουθεί να παράγει και τα δικά της προϊόντα.

leica-sofort-2.jpg

Πρόσφατα παρουσίασε επίσημα και την δεύτερης γενιάς instant camera που ονομάζεται Sofort 2, για την οποία χρειάστηκε 7 χρόνια δουλειάς προκειμένου να την φέρει στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία της. Η εταιρεία την χαρακτηρίζει ως μια υβριδική ψηφιακή κάμερα που ενσωματώνει και εκτυπωτή για τις φωτογραφίες που τραβάς.

leica-sofort-2-2.jpg

Πιο αναλυτικά, η Leica Sofort 2 διαθέτει αισθητήρα 1/5’’ CMOS για λήψεις φωτογραφιών σε ανάλυση 4.9MP, φακό Leica Summar f/2.0 με ελάχιστη απόσταση εστίασης 10cm, flash, οθόνη 3’’ LCD και υποδοχή microSD για την αποθήκευση των λήψεων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει όποια φωτογραφία επιθυμεί για να την εκτυπώσει άμεσα και έγχρωμα σε χαρτί διαστάσεων 86 x 54, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών από το smartphone ή άλλη Leica κάμερα για να τις εκτυπώσεις με την Sofort 2.

leica-sofort-2-3.jpg

Η διάθεση της Leica Sofort 2 θα ξεκινήσει στις 9 Νοεμβρίου 2023 σε αποχρώσεις Red, Black και White στα €389.

[Leica]

Loading