Leisure Suit Larry: Η μεγάλη επιστροφή περνά μέσα από το Kickstarter! [Video]

Οι παλιοί gamers δεν μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ή έστω να έχετε ακούσει για τα Leisure Suit Larry, μια από τις κορυφαίες σειρές adventure της Sierra με ήρωα τον Larry Laffer, έναν αποτυχημένο ερωτύλο που μπλέκει σε ανεπανάληπτες περιπέτειες.

Leisure Suit Larry

Τώρα, ο δημιουργός της σειράς, Al Lowe (έχει γράψει και το μουσικό θέμα...), σχεδόν μία δεκαετία μετά την κυκλοφορία του (κακού) Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, αποφάσισε να στραφεί στο Kickstarter για να κάνει το μεγάλο comeback και να επανακυκλοφορήσει σε HD όλες τις προηγούμενες επιτυχημένες περιπέτειες, αλλά και τα δύο "χαμένα" επεισόδια Larry 4 και Larry 8: Lust in Space!

Ο Lowe πήρε το θάρρος για μια τέτοια κίνηση, αφού είδε την τεράστια απήχηση του Double Fine (των επίσης ιστορικών δημιουργών Tim Schafer, Ron Gilbert), και εάν όλα πάνε καλά δεν θα μείνει μόνο στην επαναδημιουργία των παλιών Larry, αλλά θα ξεκινήσει μια νέα σειρά περιπετειών.

Η εταιρία του Al Lowe ονομάζεται Replay Games και ψάχνει $500.000 στο Kickstarter από την περασμένη Δευτέρα (έχει ήδη μαζέψει $148.000), ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει το ποσό, όλα τα extra χρήματα θα διατεθούν για την προώθηση του Larry HD σε όσες περισσότερες πλατφόρμες είναι εφικτό (Mac, Windows, Android, iOS, Windows Phone, PSN, Xbox Live κλπ.). Ακόμη, το soundtrack θα εκτελεστεί από Συμφωνική Ορχήστρα και οι διάλογοι θα είναι αποκλειστικά φωνητικοί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Καλά τα σημερινά παιχνίδια, αλλά όποιος έχει παίξει το Leisure Suit Larry 7: Love for Sail καταλαβαίνει τι εννοώ...


Make Leisure Suit Larry come again

Loading