Η “Moto by Lenovo” θα ασχοληθεί μόνο με high-end smartphones, τέλος τα Moto G και Moto E

Moto-G-2nd-1024x591

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Lenovo ότι θα αντικαταστήσει το brand “Motorola” με το “Moto by Lenovo”, η εταιρεία έρχεται να αποκαλύψει μερικές ακόμα από τις προθέσεις της για τη Motorola.

Συγκεκριμένα, η “Moto by Lenovo” θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην κατασκευή high-end smartphones και σύμφωνα με τον Chen Xudong, επικεφαλής του τμήματος Lenovo Mobile, δεν θα ξαναδούμε τα best sellers Moto G και Moto E.

Υποθέτουμε ότι η Lenovo θα αντικαταστήσει τα δύο πολύ επιτυχημένα value-for-money smartphones με τα δικά της αντίστοιχου βεληνεκούς προϊόντα (π.χ. Lenovo K4 Note).

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Android, Lenovo, Mobiles, Motorola. Bookmark the permalink.
  • lefteran

    Τραγική είδηση! Τα moto G και E ήταν πολύ συμπαθητικά και αξιοπρεπή κινητά. Κακοδιαχείριση φουλ εκεί στην Lenovo και όλα αυτά για να μην χαλάσει το ανύπαρκτο όνομα της.

  • nas

    εγω παντως που πηρα το μοτο Ε 2nd gen σε 6 μηνες το εβαλα στο συρταρι για ενα μεσαιας κλασης samsung επειδη κολλαγε αρκετα. ειχε παγωσει 3 φορες και μονο με manual reset που μου εσβησε τα παντα ξανανοιξε αφου ως γνωστο δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια κτλ…

  • lefteran

    Με το Moto G 2nd gen δεν είχα ποτέ πρόβλημα! Πολύ καλή απόδοση και πολύ ελαφρύ λογισμικό. Σχεδόν καθαρό android. Όχι γεμάτο blotware όπως της samsung και άλλων εταιριών. Γενικά επειδή παλιά είχα samsung ανάλογης τιμής είμαι πολύ δυσαρεστημένος απο ποιότητα και support (που δεν υπάρχει εκτός απο τις ναυαρχίδες). Δεν ξανά γυρίζω samsung με τα 6000 μοντέλα την χρονιά.

  • Pingback: Lenovo: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις, δεν "σκοτώνουμε" τα Moto G/Moto E()