Lenovo: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις, δεν "σκοτώνουμε" τα Moto G/Moto E

new-moto-G11

Η χθεσινή δυσάρεστη είδηση για την κατάργηση των σειρών Moto G και Moto E δεν βγήκε από το μυαλό κανενός, αλλά από το στόμα του Chen Xudong, επικεφαλής του τμήματος Lenovo Mobile, σε δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον της Motorola ή καλύτερα "Moto by Lenovo".

Η έκταση που πήρε το θέμα παγκοσμίως, οδήγησε σήμερα εκπρόσωπο της εναπομείνουσας Motorola να προβεί σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Xudong, οι οποίες -- σύμφωνα με την εταιρεία -- παρερμηνεύτηκαν από όλα τα τεχνολογικά blogs και fora.

"Παρότι προσπαθούμε να απλοποιήσουμε και να ενώσουμε τους καταλόγους των Motorola και Lenovo, δεν σκοπεύουμε να αποσύρουμε το Moto G, το πιο επιτυχημένο smartphone μας, ή το Moto E"

 

Είναι αλήθεια ότι δεν θα ήταν λογικό να αποσύρουν τις κορυφαίες value-for-money συσκευές τους, αλλά καλό θα ήταν να συνεννοούνται καλύτερα προτού δώσουν συνεντεύξεις για αποφυγή τέτοιων συγχύσεων.

Με τα νέα δεδομένα, εξακολουθούμε να περιμένουμε high-end smartphones υπό το νέο brand "Moto by Lenovo" και το πιθανότερο είναι ότι τα Moto G και Moto E θα εξακολουθήσουν να λανσάρονται περισσότερο στις δυτικές αγορές, με τα "αδερφάκια" τους της σειράς VIBE να προορίζονται κυρίως για την Ασία.

[via]

Loading