LG

LG 24’’ MP88HV: Ο ορισμός της εξαιρετικής ποιότητας εικόνας

LG--24ΜP88ΗV_photo-1

[Δ.Τ.]

Τo νέο monitor 24ΜP88ΗV παρουσιάζει η LG  στην ελληνική αγορά. H νέα οθόνη της εταιρείας, διαθέτει λεπτό, διακριτικό σχεδιασμό συνδυάζοντας στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα να ξεχωρίζει στο χώρο.


Το νέο monitor της LG διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS προσφέροντας μια εμπειρία θέασης χωρίς όρια η οποία μαγνητίζει το βλέμμα του χρήστη. Τα χρώματα παρουσιάζονται με απίστευτη ακρίβεια ενώ η οθόνη αποδίδει τις εικόνες με εντυπωσιακή ευκρίνεια, χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB, για μία απολαυστική εμπειρία προβολής. Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) επιτρέπει στον καταναλωτή να απολαμβάνει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές ενώ με τη λειτουργία MAXXAUDIO® ο χρήστης απολαμβάνει ήχο σε υψηλή ποιότητα χωρίς να υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.

Επιπλέον, η νέα οθόνη ενσωματώνει τη λειτουργία Flicker Safe & Reader Mode, η οποία προστατεύει τα μάτια του χρήστη από την καταπόνηση και την κούραση, που προκαλούνται μετά από πολύωρη χρήση της οθόνης.

Συνεχίζοντας με τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του 24ΜP88ΗV, η νέα προϊοντική πρόταση της LG διαθέτει τη λειτουργία OnScreen Control με δυνατότητα τροποποίησης των ρυθμίσεων της οθόνης με μερικά μόνο κλικ χωρίς να χρειάζεται να γίνει χρήση των κουμπιών που βρίσκονται στο monitor. Επιπλέον, η λειτουργία My Display Presets επιτρέπει τη χρήση εξατομικευμένων modes εικόνας για συγκεκριμένα software. Μάλιστα, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, εφαρμόζεται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να επιλέγει το mode εικόνας κάθε φορά.

LG--24ΜP88ΗV_photo-2

Mε τη χρήση του Split Screen, η οθόνη μπορεί να χωριστεί σε πολλαπλά τμήματα επιτρέποντας στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες. Οι προηγμένες επιλογές που προσφέρει περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) Mode μεταξύ 14 επιλογών. To monitor κάνει επίσης χρήση αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης για να βοηθήσει εκείνους που έχουν πρόβλημα να ξεχωρίζουν συγκεκριμένα εύρη χρωμάτων ώστε να μπορούν να βλέπουν όλο το σημαντικό περιεχόμενο.

Τέλος, η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Infinity Display Design’ και ‘ArcLine Stand’ συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της οθόνης και τον κυρτό εργονομικό σχεδιασμό. Το monitor 24ΜP88ΗV αποτελεί έργο τέχνης τόσο ‘εσωτερικά’ με εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο και εξωτερικά με τη ρυθμιζόμενη εργονομική βάση προσφέροντας περισσότερη άνεση και σταθερότητα στους χρήστες.

Το νέο monitor 24ΜP88ΗV έρχεται για να βυθίσει τους χρήστες σε μια μαγευτική εμπειρία ζωντανών χρωμάτων και απόλυτης ακρίβειας και είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Loading