LG

LG 84'' Ultra Definition 3D TV, έρχεται το Σεπτέμβριο με τιμή μόλις...€20.000!

Η LG φέρνει στην αγορά την πρώτη 84'' Ultra Definition (UD) 3D TV στον κόσμο, που ξανανακοίνωσε επίσημα σήμερα (η πρώτη ανακοίνωση έγινε στη CES 2012) και θα παρουσιάσει στην επερχόμενη IFA Berlin 2012 την επόμενη εβδομάδα.

LG 84'' Ultra Definition 3D TV

H UD 3D TV έρχεται με ανάλυση 3840 x 2160 (4 φορές μεγαλύτερη από τις σημερινές Full HDTVs) χάριν στην τεχνολογία LG Triple XD Engine, ενώ με το εργαλείο Resolution Upscaler Plus όλες οι εικόνες από εξωτερικές πηγές (π.χ. σκληρός δίσκος, USB stick, websites, συνδεδεμένοι υπολογιστές κλπ.) εμφανίζονται σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Ακόμη, η UD 3D TV είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία CINEMA 3D, με τη λειτουργία 3D Depth Control να σας δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης του "βάθους" της τρισδιάστατης εικόνας, ενώ η λειτουργία 3D Sound Zooming επεξεργάζεται τα αντικείμενα της εικόνας και αποδίδει τον ήχο ανάλογα με την απόσταση και την τρόπο κίνησης τους.

Φυσικά, η UD 3D TV είναι ακόμα μία Smart TV που έχει πρόσβαση σε περισσότερες από 1400 εφαρμογές, επικοινωνία με φορητές συσκευές για την αποστολή περιεχομένου (smartphones, laptops, tablets κλπ.), εργαλείο μετατροπής 2D σε 3D, λειτουργία Dual Play με τους παίκτες να παρακολουθούν διαφορετική εικόνα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπό διαφορετική γωνία κ.ά., ενώ το τηλεχειριστήριο δεν είναι άλλο από το Magic Remote της εταιρείας. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ήχου 2.2 Speaker System (2x ηχεία 10W, 2x woofers 15W).

Η LG 84'' UD 3D TV θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική τον Σεπτέμβριο και θα κοστίζει μόλις €20.000...

[LG]

Loading