LG CJ45: Καθηλωτική εμπειρία ήχου με τα Mini Hi-Fi Bluetooth ηχεία

[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο σύστημα ηχείων Mini Hi-Fi Bluetooth CJ45 το οποίο συναρπάζει με τις πολλαπλές δυνατότητες και ζωντανεύει τα πάρτι με τον δυνατό του ήχο. Με συνολική ισχύ που φτάνει τα 720 watt, (δύο μπροστινά ηχεία 240W και ένα subwoofer 240W) η νέα πρόταση της LG στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας παρέχει αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου και απευθύνεται στους λάτρεις της δυνατής μουσικής.

Με τη λειτουργία Wireless Party Link, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα ασύρματα και να απολαύσει διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό των ηχείων, ενώ με τον Αυτόματο DJ το σύστημα μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο της μουσικής καθώς ο χρήστης διασκεδάζει. Εναλλακτικά, μπορεί να ελέγχει την μουσική μέσω της εφαρμογής Bluetooth LG και της κινητής συσκευής.

Το Mini Hi-Fi Bluetooth CJ45 ηχείο είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για συναρπαστικά πάρτι. Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε (Karaoke Star) αφαιρώντας τη φωνή με το πάτημα ενός κουμπιού, κάνοντας το πάρτι πιο διασκεδαστικό από ποτέ. Ανάμεσα στις πρόσθετες λειτουργίες του ηχείου, περιλαμβάνεται και το πολλαπλό τζουκ μποξ (Multi Jukebox), δηλαδή η δυνατότητα σύνδεσης με έως 3 κινητές συσκευές μέσω Bluetooth που προσφέρουν τη δημιουργία, διαχείριση και προσθήκη μουσικών κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής.

Τέλος, μέσω του Bluetooth σε κατάσταση αναμονής (Bluetooth Stand-by), όταν το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται κατά την αποστολή της μουσικής μέσω Bluetooth και το πάρτι αρχίζει.

Το Mini Hi-Fi Bluetooth CJ45 ηχείο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

 

Loading