LG

LG CordZero Handstick και Canister: Οι νέες πρωτοποριακές και πανίσχυρες σκούπες της εταιρείας [CES 2017]

[Δ.Τ.]

Με εργονομικό σχεδιασμό, Smart Inverter Motor και Axial Turbo Cyclone προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση σκόνης και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Την επόμενη εβδομάδα στην CES 2017 στο Λας Βέγκας, η LG θα αποκαλύψει τη νέα γενιά των premium προϊόντων ηλεκτρικής σκούπας CordZero με τα αναβαθμισμένα μοντέλα CordZero Handstick και CordZero Canister προσφέροντας στους καταναλωτές τη νέα εποχή καθαρισμού μέσω της τεχνολογίας AERO SCIENCE της LG.

LG CordZero Handstick: Μέγιστη απορρόφηση και εργονομικός σχεδιασμός

Η νέα CordZero Handstick προσφέρει κορυφαίας τάξεως ισχύ χάρη στο Smart Inverter Motor που περιστρέφεται 16 φορές ταχύτερα από ό,τι μια μηχανή αεροπλάνου, επιτρέποντας στον 3D turbo ανεμιστήρα να δημιουργήσει ισχυρή ροή αέρα. Το Smart Inverter Motor, το οποίο διαθέτει 10-ετή εγγύηση, προσφέρει ανώτερη απόδοση και αντοχή σε πρακτικό μέγεθος, με παροχή ρεύματος απευθείας στην ηλεκτρική κεφαλή μέσω του Power Drive Nozzle. Επιπλέον, το Axial Turbo Cyclone που παράγεται από το Smart Inverter Motor δημιουγεί ισχυρή απορρόφηση που συλλέγει τη σκόνη πιο αποτελεσματικά. Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος σε πέντε βήματα χρησιμοποιεί HEPA 13 φίλτρο για την εξάλειψη της σκόνης, η οποία με μία συμβατική σκούπα απλά θα μεταφερόταν στην ατμόσφαιρα του σπιτιού κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος. Επιπλέον, οι δύο αποσπώμενες Dual PowerPack μπαταρίες ιόντων λιθίου, παρέχουν επιπλέον ισχύ ολοκληρώνοντας το καθάρισμα χωρίς να χρειαστεί διακοπή της εργασίας για επαναφόρτιση.

Εργονομικά επανασχεδιασμένη για το 2017, η LG CordZero Handstick διαθέτει τηλεσκοπική λαβή που επιτρέπει την απρόσκοπτη ρύθμιση ύψους και τη δυνατότητα να φτάσει σε ψηλά σημεία και στις γωνίες του σπιτιού. Η Anti-tangle τεχνολογία εμποδίζει τις τρίχες από τα κατοικίδια να πιαστούν στη βούρτσα της σκούπας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με την επιτοίχια αυτόνομη φόρτιση για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες από ποτέ.

LG CordZero Canister: Δουλειές στο σπίτι χωρίς κόπο

Το νέο CordZero Canister έρχεται με μια ποικιλία προηγμένων χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους χρήστες αναβαθμισμένη εμπειρία καθαρισμού. Το Smart Inverter Motor αυξάνει τη ροή του αέρα με το Axial Turbo Cyclone και προσδίδει ισχυρή αναρρόφηση με τη μπαταρία ιόντων λιθίου PowerPack 72V. Εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία RoboSense 2.0 της LG, η σκούπα ακολουθεί αυτόματα τον χρήστη οπότε δεν απαιτείται να ‘τραβάει’ τη συσκευή κοντά του. Το σύστημα ανίχνευσης της CordZero Canister αναγνωρίζει έξυπνα τα εμπόδια και τα αποφεύγει μέσω του αισθητήρα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Η συσκευή διαθέτει επίσης Power Drive Nozzle καθώς και το Opti-balanced Handle που είναι πιστοποιημένο από την US Ergonomics και έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει τον έλεγχο και την ευκολία χρήσης, μειώνοντας την πίεση στον καρπό και τον αγκώνα του χρήστη. Επιπλέον, το σύστημα φιλτραρίσματος της CordZero Canister σε επτά βήματα χρησιμοποιεί HEPA 14 φίλτρο συλλέγοντας εξαιρετικά λεπτή σκόνη και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα που άλλες ηλεκτρικές σκούπες θα έχαναν.

Όπως δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Electronics και Home Appliance & Air Solutions Company,

«Ολοκληρώνοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στις ηλεκτρικές σκούπες της LG, τα νέα προϊόντα CordZero θα μεταμορφώσουν εντελώς την εμπειρία καθαρισμού. Η νέα σειρά CordZero επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των πιο ισχυρών οικιακών συσκευών, παρέχοντας στους καταναλωτές την ευκολία που χρειάζονται αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά τους».

 

Loading