LG

Η LG αποκαλύπτει τη διευρυμένη σειρά ιατρικών συσκευών απεικόνισης στην MEDICA 2017

[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει τη διευρυμένη σειρά ιατρικών συσκευών απεικόνισης στη Medica 2017, τη μεγαλύτερη ιατρική έκθεση παγκοσμίως που πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ κάθε χρόνο.

Η LG, η οποία ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα πάνω στις ιατρικές συσκευές απεικόνισης το 2016, έχει πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία επίπεδης οθόνης και προβλέπει μια κερδοφόρα αγορά στην ταχέως αναπτυσσόμενη ιατρική βιομηχανία απεικόνισης. Στη Medica 2017, η LG θα παρουσιάσει το νέο 3MP Diagnostic Monitor (μοντέλο 21HK512D) και ένα 1.3MP Clinical Review Monitor (μοντέλο 19HK312C) στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα από όλο τον κόσμο. Το monitor 21HK512D είναι το πρώτο στην κατηγορία των διαγνωστικών προϊόντων της LG και ολοκληρώνει τη σειρά συσκευών ιατρικής απεικόνισης της εταιρείας, η οποία πλέον παρέχει στα νοσοκομεία ολοκληρωμένες λύσεις απεικόνισης για τη φροντίδα των ασθενών από την εγγραφή και την εξέταση έως τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Η LG 21HK512D οθόνη είναι 21,3 ιντσών με ανάλυση 3MP (1536 x 2048) και προσφέρει εντυπωσιακό επίπεδο φωτεινότητας, ενώ ο ενσωματωμένος βαθμονομητής ελέγχει ποια χρώματα πρέπει να ρυθμιστούν και τα διορθώνει για να εξασφαλίσει ότι οι μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες απεικονίζονται με σαφήνεια. Το νέο Clinical Review Monitor 1.3MP (1280 x 1024) της LG διαθέτει οθόνη IPS 19 ιντσών με αναλογία 5:4, η οποία μπορεί να συνδεθεί με υπάρχον νοσοκομειακό εξοπλισμό. Όπως όλες οι συσκευές ιατρικής απεικόνισης της LG, έτσι και οι δύο οθόνες είναι συμβατές με το Part 14 του Προγράμματος Ψηφιακής Απεικόνισης και Επικοινωνίας στην Ιατρική (DICOM), γεγονός που σημαίνει ότι οι γκρι τόνοι διορθώνονται για να διατηρηθεί η ακρίβεια και η συνοχή της εικόνας με την πάροδο του χρόνου.

Οι οθόνες της LG είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία σταθεροποίησης οπίσθιου φωτισμού για να εγγυώνται σταθερά επίπεδα φωτεινότητας και βαθμονομούνται με λεπτό τρόπο (calibration) για να εξασφαλίζουν συμβατότητα με πολλαπλές συσκευές. Η λειτουργία Dynamic Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου (input lag), ενώ οι ρυθμίσεις Flicker Safe και Reader Mode βοηθούν στη μείωση καταπόνησης των ματιών που αντιμετωπίζουν οι γιατροί όταν εργάζονται πολύωρες βάρδιες.

Η σειρά συσκευών ιατρικής απεικόνισης της LG έχει παρουσία σε ποικίλες συνθήκες, όπως αίθουσα συσκέψεων, χειρουργικό τραπέζι και αίθουσα ακτινογραφίας. Η προηγμένη τεχνολογία IPS των οθονών επιτρέπει σε πολλούς ιατρικούς επαγγελματίες να βλέπουν τις οθόνες από διαφορετικές γωνίες με ελάχιστη παραμόρφωση χρώματος. Επιπλέον, οι ιατρικές οθόνες της LG είναι ανθεκτικές στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι συνεχίζουν να λειτουργούν άψογα σε υγρασία, νερό, σκόνες ή κάποιες περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σημερινά νοσοκομεία.

Όπως δήλωσε ο Jang Ik-hwan, Αντιπρόεδρος της IT Business της LG Electronics,

"Επεκτείνουμε τις προσφορές των προϊόντων μας στον ιατρικό τομέα με στόχο να γίνουμε ηγέτης στις ιατρικές οθόνες υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η φήμη της LG στην κατηγορία premium οθονών θα επεκταθεί και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων. Η μακρά ιστορία της LG στις premium οθόνες θα δώσει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα την σιγουριά ότι αυτό που βλέπουν στην οθόνη είναι εξαιρετικά ακριβές"

Πάνω από 5.100 εκθέτες από 70 χώρες συμμετείχαν στη Medica 2016. Η έκθεση φιλοξένησε κορυφαίες προσωπικότητες στους τομείς των επιχειρήσεων, της έρευνας και της πολιτικής για περισσότερα από 40 χρόνια και αποτελεί επίσης χώρο για φόρουμ και ειδικές εκπομπές σε ποικίλα ιατρο-τεχνολογικά θέματα.

 

Loading