LG G5: Ξεκινά η εμπορική διάθεση σε όλο τον κόσμο

G5_GUI_01

Από αυτήν την εβδομάδα, η LG ξεκινά την εμπορική διάθεση του LG G5, του πρώτου και πολυαναμενόμενου modular smartphone, στις διεθνείς Αγορές. Η αρχή γίνεται από τη Νότια Κορέα στις 31 Μαρτίου, για να ακολουθήσουν την επομένη, 1η Απριλίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και στη συνέχεια οι αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Υπολογίζεται ότι περίπου 200 πάροχοι κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν το G5 στις αγορές όπου δραστηριοποιούνται.

Σε συνέχεια και της πρώτης επίσημης παρουσίασης τον περασμένο μήνα στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη, το LG G5 συνδυάζει με επιτυχία πρωτοποριακές τεχνολογίες και πλούσια λειτουργικά χαρακτηριστικά, έχοντας σχεδιαστεί σε κάθε του λεπτομέρεια με στόχο να προσφέρει μια ακόμη πιο 'παιχνιδιάρικη' και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Οι συμμετέχοντες και επισκέπτες του MWC έδειξαν να συμμερίζονται τη σχεδιαστική του φιλοσοφία, καθώς το G5 κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ κερδίζοντας 33 βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Best New Smartphone του ΜWC 2016 από τα βραβεία GSMA Glomo Awards, το οποίο αποτελεί την πλέον καθιερωμένη πλατφόρμα για την αναγνώριση και βράβευση της καινοτομίας και της αριστείας στον τομέα των κινητών επικοινωνιών.

Όπως δήλωσε ο κ. Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company,

«Από το MWC, τα LG G5 και Friends έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και τη φαντασία του καταναλωτικού κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς εισάγουν μια εντελώς νέα προσέγγιση στην τεχνολογία της κινητής τεχνολογίας. Η ιδέα του modularity συζητείται εδώ και χρόνια, όμως κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε τελικό προϊόν, ευθύνη την οποία τελικά η LG ανέλαβε με μεγάλη χαρά».

Ο διπλός φωτογραφικός φακός με άνοιγμα 78 και 135 μοίρες, για εξαιρετικές ευρυγώνιες λήψεις, η Always-on οθόνη, για συνεχή πληροφόρηση χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, και το σύστημα Dolby Digital Plus με διάταξη 7.1 κανάλια, για πραγματικά κινηματογραφική αίσθηση και απόδοση κάθε ηχητικής λεπτομέρειας ακόμη και σε περιβάλλον υψηλού θορύβου, είναι χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται να κερδίζουν την εκτίμηση των καταναλωτών για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το LG G5 υποστηρίζει, επίσης, τη λειτουργία IFTTT (If This Then That), μια έξυπνη λύση που επιτρέπει στο χρήστη να διαμορφώνει μόνος του μια σειρά προσωποποιημένων προγραμμάτων, τις καλούμενες 'συνταγές', τα οποία τον βοηθούν να χρησιμοποιεί τη συσκευή πιο παραγωγικά και αποδοτικά.

Παράλληλα, η LG προχώρησε στην απλοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας, υιοθετώντας ένα flat look με φωτεινούς χρωματικούς συνδυασμούς και ημιδιαφανές blur εφέ στο GUI (Graphic User Interface). Επίσης, η εμφάνιση ειδικών animation και feedback εφέ έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που δημιουργεί έναν πιο 'παιχνιδιάρικο' και ευχάριστο τρόπο χρήσης.

Η εμπορική διάθεση των παρακάτω συνοδευτικών συσκευών, των γνωστών Friends, θα ξεκινήσει σε επιλεγμένες Αγορές, ταυτόχρονα ή λίγο μετά την έναρξη των πωλήσεων του G5:

  • CAM Plus
  • Hi-Fi Plus με B&O PLAY (περιλαμβάνεται μαλακή θήκη τύπου pouch)
  • 360 VR
  • 360 CAM (με θήκη)
  • Rolling Bot
  • TONE Platinum
  • H3 by B&O PLAY

Λεπτομέρειες για το κόστος και την ακριβή ημερομηνία διάθεσης θα ανακοινώνονται ξεχωριστά για κάθε αγορά.

Loading