LG HomeChat: Διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών σου μέσω γραπτών μηνυμάτων [CES 2014]

lg-homechat

Τη νέα επαναστατική υπηρεσία HomeChat στην οποία αναφερθήκαμε πρόσφατα παρουσίασε στη CES 2014 η LG, με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις “έξυπνες” ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού του (LG νέα σειρά 2014) με απλά γραπτά μηνύματα από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή του.

Η επικοινωνία θα γίνεται σε φυσική γλώσσα μέσω της εφαρμογής Line η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για Android, iOS, Windows Phone, Nokia Asha, OS X, Windows κ.λ.π. και αυτή τη στιγμή μετρά 310 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που θέλεις να φύγεις για διακοπές θα μπορείς να στείλεις μήνυμα στο ψυγείο του να λειτουργήσει σε προκαθορισμένο mode χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης ή να δώσεις εντολή να καθαρίζεται το σπίτι σου από την ηλεκτρική σκούπα κάθε πρωί σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας κλπ.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας θα μπορείς να μετατρέπεις το ψυγείο σου σε ψηφιακή κορνίζα η οποία θα προβάλλει τις φωτογραφίες που ανεβάζεις στην εφαρμογή.

Αρχικά, το Homechat θα αναγνωρίζει συγκεκριμένες εντολές στα Αγγλικά και τα Κορεάτικα και μελλοντικά θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες γλώσσες.

[via]
Loading