LG

Στο νέο ψυγείο της LG χτυπάς την πόρτα για να δεις μέσα χωρίς να την ανοίξεις! [IFA 2016]

lg_door_in_door_fridge_10

[Δ.Τ.]

Οι premium οικιακές συσκευές θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της LG στην IFA 2016. Η εταιρία θα παρουσιάσει τις πιο καινοτόμες και δημοφιλείς συσκευές της για την κουζίνα που λειτουργούν αρμονικά και προσφέρουν μία ολοκληρωμένη λύση.

Το αναβαθμισμένο ψυγείο Door-in-Door της LG έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει ευκολότερη από ποτέ την εύκολη πρόσβαση σε επιλεγμένα τρόφιμα και την οργάνωση του περιεχομένου. Μέσω του εργονομικού σχεδιασμού ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανοίγει τόσο συχνά την πόρτα του ψυγείου, μειώνοντας την απώλεια του κρύου αέρα έως και κατά 41 τοις εκατό ενώ οι λειτουργίες Square Pocket Handle και Hidden Button επιτρέπουν την ευκολότερη πρόσβαση στους χώρους αποθήκευσης. Η λειτουργία NatureFRESH κρατά τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό, διατηρώντας τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας. Επίσης, τώρα με την Dual Door-in-Door, οι χρήστες έχουν την άνεση των δύο ξεχωριστών προσβάσιμων σημείων για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα τους είδη διατροφής.

Η λειτουργία InstaView Door-in-Door η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ψυγείο LG SIGNATURE είναι τώρα διαθέσιμη και στα μοντέλα ψυγείου Side-by-Side της LG. Το χαρακτηριστικό Knock-on μετατρέπει το φιμέ εξωτερικό παράθυρο του InstaView Door-in-Door του ψυγείου σε διαφανή, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο που έχουν αποθηκεύσει μέσα στο ψυγείο χωρίς να ανοίξουν την πόρτα, μειώνοντας την απώλεια του κρύου αέρα. Η Wi-Fi Eclipse οθόνη του ψυγείου προβάλει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου και του καταψύκτη, ενημερώνει τον χρήστη για τη λειτουργία, ενώ επίσης αναδεικνύει τον υψηλό σχεδιασμό του ψυγείου.

Ο φούρνος μικροκυμάτων NeoChef είναι εξοπλισμένος με ένα εύκολο και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη για ενισχυμένη άνεση. Η λεία πρόσοψη σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο ματ εξωτερικό επισφραγίζει τη μινιμαλιστική σχεδίαση που επιτρέπει στο φούρνο μικροκυμάτων NeoChef να δέσει αρμονικά με τη διακόσμηση κάθε κουζίνας. Επιπλέον, η τεχνολογία Smart Inverter της LG μειώνει το χρόνο μαγειρέματος, ενώ καθιστά ευκολότερο για τους καταναλωτές να δημιουργήσουν πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα. Η τεχνολογία γραμμικού έλεγχου ισχύος εξασφαλίζει το γεγονός ότι τα τρόφιμα μπορούν να ξαναζεσταθούν ή να αποψυχθούν ομοιόμορφα, ενώ επίσης συμβάλλει στη μείωση του χρόνου μαγειρέματος. Με το Smart Inverter οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικά πιάτα, καθώς επιτρέπει το λιώσιμο της σοκολάτας ή του βουτύρου, τη δημιουργία γιαουρτιού και τη ‘θωράκιση’ της ζύμης. Η λειτουργία Anti-Bacterial EasyClean στο NeoChef εξαλείφει το 99,99 τοις εκατό των επιβλαβών βακτηρίων με μόλις τρεις κινήσεις στο καθάρισμα.

lg_neochef

Επιπλέον, η λειτουργία LG Speed Oven+ σε συνδυασμό με το μαγείρεμα στον ατμό και την τεχνολογία InfraredHeating μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος ενώ δημιουργεί πιάτα που είναι τραγανά στο εξωτερικό και ζουμερά στο εσωτερικό, ‘κλειδώνοντας’ τις γεύσεις κάθε συστατικού. Πρόκειται για το πρώτο LG Speed Oven+ που είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Smart Inverter, καθιστώντας εφικτό τον εξατομικευμένο έλεγχο ισχύος διευρύνοντας τα πιάτα που μπορεί ο χρήστης να ετοιμάσει με τον πιο εύκολο τρόπο από ποτέ. Το πολύ καλά μελετημένο περιβάλλον χρήστη προσφέρει ποικιλία στις προκαθορισμένες λειτουργίες για να βοηθήσουν στην προετοιμασία των αγαπημένων συνταγών της οικογένειας με ελάχιστο κόπο και προετοιμασία.

Με το πλυντήριο πιάτων SteamClean της LG, οι κάτοχοι μπορούν να καθαρίσουν τα πιάτα τους πιο αποτελεσματικά με λιγότερη κατανάλωση νερού. Η λειτουργία TrueSteam χρησιμοποιεί υψηλής θερμοκρασίας ατμό για να μουλιάσει τα πιάτα σε βάθος, διαλύοντας ακόμα και τα πιο σκληρά υπολείμματα τροφίμων. Η λειτουργία QuadWash συνδυάζεται με την τεχνολογία κινητήρα Inverter Direct Drive για τον ψεκασμό του νερού με τη βέλτιστη ένταση για την καλύτερη δυνατή πλύση. Τέλος, το μοτέρ Inverter Direct Drive συνοδεύεται από την κορυφαία στον κλάδο εγγύηση διάρκειας 10 ετών.

Όπως δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος της LG Electronics και Home Appliance & Air Solution Company.

"Η IFA αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να παρουσιάσουμε τις νέες οικιακές συσκευές μας, καθώς εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καλύτερες προτάσεις του κλάδου. Οι προηγμένες οικιακές συσκευές της LG προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στον σύγχρονο καταναλωτή"

Οι επισκέπτες της Αίθουσας Hall 18 του Messe, στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA 2016 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες προτάσεις οικιακών συσκευών της LG.

 

Loading