LG

Lifeband Touch, νέος fitness tracker από την LG [CES 2014]

LG Lifeband

H LG παρουσίασε σήμερα στην CES 2014 το Lifeband Touch, έναν fitness tracker που φέρει ορισμένες ομοιότητες με το FuelBand της Nike, και που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2014 σε άγνωστη μέχρι στιγμής τιμή.

Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το προϊόν είναι ελάχιστες - η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι επίσημη αλλά είχε διαρρεύσει πριν μερικές μέρες - πέρα από ένα δελτίο τύπου στα κορεάτικα που φαίνεται να αναφέρει ότι η συσκευή είναι αδιάβροχη και μπορεί να μετρήσει τα βήματα που κάνετε και τις θερμίδες που καίτε. H OLED οθόνη αφής λειτουργεί ως ρολόι και επιτρέπει την προβολή ειδοποιήσεων από το κινητό σας, αρκεί να είναι iOS ή Android με Bluetooth 4.0, σε συνεργασία με την αντίστοιχη εφαρμογή, βέβαια.

Lifeband-Touch-2-1

Ελπίζουμε στις επόμενες βδομάδες να γνωρίζουμε περισσότερα για το Lifeband καθώς η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στο χώρο των φορετών συσκευών.

U P D A T E

H εταιρεία παρουσίασε, επίσης, τα Heart Rate Earphones που όπως υποδηλώνει και το όνομά τους πρόκειται για ακουστικά που μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό σας παλμό. Τα ακουστικά χρησιμοποιούν αισθητήρες για να μετρήσουν τα σήματα από τη ροή του αίματος στο λοβό του αυτιού ενώ λειτουργούν παράλληλα και ως ...κανονικά ακουστικά για την αναπαραγωγή μουσικής και λήψη κλήσεων.

Τα ακουστικά συλλέγουν τα δεδομένα και τα συγχρονίζουν σε διάφορες εφαρμογές, όπως αυτή της LG αλλά και τρίτων κατασκευαστών. Τα Heart Rate Earphones λειτουργούν σε συνδυασμό με το Lifeband Touch και αναμένονται το πρώτο μισό του 2014 στις ΗΠΑ πριν κυκλοφορήσουν σε άλλες χώρες.

[via TheVerge]

Loading