LG

LG και Meridian Audio συνεργάζονται για ήχο υψηλής ποιότητας και απόδοσης

[Δ.Τ.]

Η LG και η Meridian Audio ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με στόχο να φέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε περισσότερους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βραβευμένα και καινοτόμα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα της LG σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τεχνολογία και την πρωτοποριακή προσέγγιση του ήχου από την Meridian θα αποτελέσουν μοναδικές λύσεις που θα προσφέρουν στους ακροατές μια αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η LG, ως η πρώτη Κορεάτικη εταιρεία που κατασκεύασε ραδιόφωνα για οικιακούς πελάτες, έχει μακρά ιστορία στην ανάπτυξη προϊόντων ήχου για καταναλωτές σε παγκόσμια κλίμακα και η συνεργασία με την βρετανική εταιρεία Meridian θα εισάγει ένα νέο επίπεδο ακουστικής απόδοσης βασισμένο στον φυσικό και αυθεντικό ήχο που προέρχεται από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου της LG, συμπεριλαμβανομένων ηχόμπαρων και ασύρματων ηχείων.

Από την ίδρυσή της, πριν από σαράντα χρόνια, μέχρι και σήμερα, η Meridian εξελίσσει συνεχώς την βιομηχανία του ήχου ως πρωτοπόρος του ήχου υψηλής απόδοσης και πιστότητας και αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP - Digital Signal Processing) και στο πεδίο της ψυχοακουστικής. Επιπλέον, η Meridian διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη και υιοθέτηση επαναστατικών τεχνολογιών ήχου όπως Hi-Res Audio και MQA (Master Quality Authenticated) και αποτελεί τον κατασκευαστή του πρώτου ενεργού ψηφιακού μεγάφωνου στον κόσμο. Η τεχνογνωσία της Meridian έχει επιβεβαιωθεί και στον κλάδο του αυτοκινήτου με την δημιουργία του πρώτου surround ηχοσυστήματος με 3D ήχο για αυτοκίνητα το 2012.

Όπως δήλωσε ο Seo Young-jae, Επικεφαλής του CAV (Convergence Audio & Video) products στην LG Home Entertainment Company,

"Η συνεργασία με την Meridian αποτελεί ένα παράδειγμα της δέσμευσης της LG για την δημιουργία κορυφαίων ηχοσυστημάτων που μπορούν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους στον κλάδο. Η συνεργασία αυτή έχει ως ξεκάθαρο στόχο την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας ψυχαγωγίας στους πελάτες της LG παγκοσμίως"

Ο John Buchanan, Διευθύνων Σύμβουλος της Meridian πρόσθεσε:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την μοναδική συνεργασία με την LG και είμαστε σίγουροι πως η μεγάλη εμπειρία και οι κοινές μας αξίες θα μας οδηγήσουν να φέρουμε στην αγορά μια σειρά από μεγάλες καινοτομίες, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα"

Loading