LG

LG MyView: Τα νέα έξυπνα monitors της εταιρείας [CES 2024]

Η νέα σειρά smart monitors "LG MyView" της LG Electronics (LG) που παρουσιάστηκε στη CES 2024 διαθέτει τη γνωστή πλατφόρμα webOS και προσφέρει μια ποικιλία φιλικών προς το χρήστη λειτουργιών και επιλογών συνδεσιμότητας. Η εμπορική ονομασία LG MyView, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά το 2024, τονίζει την εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη που προσφέρουν τα premium smart monitors της εταιρείας.

Τα smart monitors LG MyView επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες, σειρές και αθλητικά γεγονότα, να ακούνε μουσική και να εργάζονται απομακρυσμένα χωρίς να απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή. Τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2024, συμπεριλαμβανομένου του 32SR85U που κέρδισε το CES Innovation Award, είναι εξοπλισμένα με οθόνες LG IPS 4K που προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Χάρη στην πλατφόρμα webOS, τα νέα smart monitors της LG διαθέτουν ένα διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης και ένα πλήθος εφαρμογών. Προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές προτιμήσεις, ορισμένα μοντέλα LG MyView διατίθενται σε χρώματα όπως essence white, mild beige, cotton pink και cotton green.

Με IPS πάνελ 31,5 ιντσών, ανάλυσης 4K (3.840 x 2.160), τα νέα LG MyView (μοντέλα 32SR85U, 32SR83U και 32SR70U) αναβαθμίζουν το επίπεδο της ποιότητας εικόνας στην κατηγορία των smart monitors. Οι οθόνες διαθέτουν λεπτή σχεδίαση σχεδόν χωρίς περιθώρια, που βελτιώνει την εμπειρία θέασης και εξοικονομεί χώρο. Τα μοντέλα 32SR85U και 32SR83U διαθέτουν ρυθμιζόμενη βάση με κυκλικό άνοιγμα, ενώ το 32SR70U διαθέτει βάση low-profile για συμπαγή και κομψή εμφάνιση. Το 32SR85U έχει τιμηθεί με το CES 2024 Innovation Award, το 2023 Red Dot Design Award και το 2023 iF Design Award.

Με διαθέσιμο το webOS 23, το LG MyView υποστηρίζει την απομακρυσμένη εργασία καθώς και την οικιακή ψυχαγωγία, προσφέροντας πρόσβαση σε έναν τεράστιο και αυξανόμενο κατάλογο δημοφιλών υπηρεσιών streaming, προγράμματα παραγωγικότητας όπως το Microsoft 365 και το Google Calendar και συμβατότητα με τα AirPlay 2 και Miracast για ασύρματο αντικατοπτρισμό οθόνης.2 Τα ενσωματωμένα Wi-Fi και Bluetooth προσφέρουν σύνδεση στο Διαδίκτυο και σε συμβατές περιφερειακές συσκευές. Το 32SR85U μπορεί να συνδυαστεί με μια αποσπώμενη κάμερα Full-HD (1.920 x 1.080)3, ιδανική για τηλεδιασκέψεις και διαδραστικές εφαρμογές.

Loading