LG

Οι LG OLED τηλεοράσεις είναι οι πρώτες που θα διαθέτουν την τεχνολογία ήχου Dolby TrueHD

Οι premium OLED τηλεοράσεις της LG που λανσαρίστηκαν το 2017, θα είναι οι πρώτες τηλεοράσεις που θα εφαρμόσουν την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία των θεατών με την ενσωμάτωση της πρωτοποριακής τεχνολογίας ήχου χωρίς απώλειες Dolby TrueHD. Σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα εικόνας που προφέρουν ήδη οι LG OLED τηλεοράσεις, πλέον θα προσφέρουν και μια νέα διάσταση ήχου δημιουργώντας την ιδανική κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Η μη συμπιεσμένη και χωρίς απώλειες τεχνολογία ήχου θα είναι διαθέσιμη στους κατόχους των 2017 LG OLED τηλεοράσεων, από αυτό το μήνα, μέσω της αυτόματης αναβάθμισης λογισμικού, παρέχοντάς ένα εκπληκτικό Dolby TrueHD ήχο που ήδη έχουν υιοθετήσει οι παραγωγοί 4K UHD Βlu-ray περιεχόμενου σε όλες τις νέες κυκλοφορίες ταινιών. Όλες οι 2017 LG OLED τηλεοράσεις συνοδεύονται από τη λειτουργία Dolby AC-4 decoding, που σημαίνει ότι οι συμβατές LG τηλεοράσεις θα μπορούν να αποδώσουν εντυπωσιακό τρισδιάστατο ήχο. Επιπλέον, οι premium LG τηλεοράσεις του 2017 είναι συμβατές με Dolby Vision δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαύσουν περισσότερους από 100 τίτλους ταινιών μέσω on-demand streaming υπηρεσιών με την υποστήριξη του Dolby Vision.

Η τελευταία αναβάθμιση περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη Codec MAT (Medata-enhanced Audio Transmission) προκειμένου όταν οι πελάτες παίζουν παιχνίδια σε κονσόλες, να απολαμβάνουν τον Dolby TrueHD ήχο στις 2017 LG OLED τηλεοράσεις. Επιπλέον, οι πελάτες που επιθυμούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ήχου, μπορούν να εκμεταλλευτούν τα συμβατά sound bar της LG για να πετύχουν τη μέγιστη απόδοση του Dolby TrueHD.

Όπως δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Electronics Home Entertainment Company,

"Οι OLED τηλεοράσεις της LG έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες στην αγορά των premium τηλεοράσεων και αυτή είναι η βέλτιστη πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να βιώσουν το περιεχόμενο όπως το οραματίστηκαν οι αρχικοί δημιουργοί του. Με την τεχνολογία ήχου και εικόνας της Dolby, η LG συνεχίζει και προσφέρει μια ανώτατη εμπειρία θέασης που αλλάζει τα δεδομένα στην οικιακή ψυχαγωγία"

Οι κάτοχοι των 2017 OLED τηλεοράσεων μπορούν να απολαύσουν τη συνδυασμένη εμπειρία του Dolby Vision και του Dolby Atmos μέσω της ενσωματωμένης Dolby Access App σε βασικές αγορές, με περισσότερες από δέκα χώρες να προστίθενται κάθε μήνα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια όπως ταξίδια, αθλήματα και τέχνες.

Loading