LG

Η καινοτομία έχει δύο όψεις με τη νέα σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper Digital Signage

[Δ.Τ.]

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της σειράς LG OLED In-Glass Wallpaper (55EG5CD και 55EG5SD) στην ελληνική αγορά η οποία, όπως προδίδει το όνομά της διαθέτει επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό. Επιπλέον, επεκτείνει τις επιλογές των επιχειρήσεων προσφέροντας ταυτόχρονη προβολή ίδιου ή διαφορετικού περιεχομένου και από τις δύο όψεις με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας μέσω της τεχνολογίας OLED.


Η σειρά LG OLED In-Glass Wallpaper, είναι σχεδιασμένη με ultra-slim OLED panels διπλής όψης τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε υαλοπίνακα (glass panel). Διαθέσιμη για τοποθέτηση τόσο σε βάση δαπέδου (standing) όσο και σε βάση οροφής (hanging), η επαγγελματική λύση της LG επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές digital signage στο χώρο τους και να αποτυπώσουν εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα προσφέροντας μια μοναδική, καθηλωτική εμπειρία προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων και περιεχομένου μεταμορφώνοντας το χώρο τους σε χώρο ιδιαίτερης αισθητικής. Χάρη στην τεχνολογία OLED και πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών, οι νέες οθόνες της LG αποδίδουν το ‘απόλυτο μαύρο’ χρώμα και πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες, θέτοντας νέα όρια στην κατηγορία του digital signage.

Με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, η νέα σειρά digital signage της LG θέτει για ακόμη μία φορά νέα όρια στην επαγγελματική κατηγορία και συμβάλει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους ιδιαίτερης και προσεγμένης αισθητικής, όπως εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής, αεροδρόμια, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και γραφεία.

Loading