LG Optimus 7: Το πρώτο επίσημο Windows Phone 7 smartphone, κατά λάθος...

Η ημέρα σήμερα θα είναι αφιερωμένη στο Windows Phone 7, αφού στις 16:30 η Microsoft θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα και για αυτό το λόγο είχε ζητήσει από τις εταιρίες να περιμένουν προτού ανακοινώσουν επίσημα τις συσκευές τους.

Όμως, κάποιος από την LG θα έχει σίγουρα πρόβλημα, καθώς ανέβηκε προ ολίγου στο blog της εταιρίας η επίσημη ανακοίνωση του LG Optimus 7, η οποία τώρα έχει αποσυρθεί. Παρόλα αυτά, προλάβαμε να πάρουμε τις σημαντικότερες πληροφορίες για αυτό:

Το LG Optimus 7 διαθέτει οθόνη capacitive touchscreen 3.8'' WVGA ανάλυσης 800 x 480, κάμερα 5MP με LED flash και δυνατότητα εγγραφής HD video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, Bluetooth 2.1, WiFi, 3G, αισθητήρα απόστασης, ambient light, ψηφιακή πυξίδα και μπαταρία 1500mAh.

Ακόμη, η LG αποκάλυψε μερικές νέες λειτουργίες του Optimus 7, οι οποίες θα διαφοροποιήσουν τη συσκευή σε σχέση με τα άλλα ανταγωνιστικά WP7. Σε αυτές περιλαμβάνονται η πλατφόρμα Play-To (DLNA sharing), η μηχανή αναζήτησης Scansearch (ανανέωση σε πραγματικό χρόνο με augmented reality) και η λειτουργία Voice-to-Text (μετατροπή των φωνητικών εντολών σε γραπτές για τη γραφή μηνυμάτων, email, status updates κ.ά).

Φυσικά, δεν αναφέρεται τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα θα έχουμε όλες τις πληροφορίες.

[πηγή Recombu]
Loading