H LG παρουσιάζει τη νέα σειρά ασύρματων ηχείων PH στην ελληνική αγορά

[Δ.Τ.]

Η LG δημιούργησε τη νέα σειρά ασύρματων ηχείων PH η οποία σχεδιάστηκε για να ξεπεράσει κάθε περιορισμό στην ηχητική εμπειρία. Από διασκεδαστικά πάρτι, μακρινά ταξίδια μέχρι τη χαλάρωση στο σπίτι, τα νέα μοντέλα της σειράς PH (PH1, PH2, PH3, PH4) ήρθαν για να συνοδεύσουν τους καταναλωτές σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους στις οποίες θέλουν να ακούσουν μουσική. Η νέα σειρά PH διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, μοναδική κομψότητα και καινοτόμο σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης: LG PH1: Το Bluetooth ηχείο που χρωματίζει την μουσική σου [Review]

Όλα τα ηχεία αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο σπίτι με 360 μοίρες παραγωγή ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο ήχος 360 μοιρών και η σχεδίαση των ηχείων επιτρέπουν στον χρήστη να κινείται ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να αισθάνεται αλλοίωση του ήχου. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό ο ήχος «ακολουθεί» ακέραιος τον χρήστη είτε βρίσκεται μπροστά είτε πίσω από το ηχείο.

Η εξαιρετική ποιότητα ήχου των ηχείων PH2 και PH4 ενισχύεται από τη λειτουργία αύξησης μπάσων με το πάτημα ενός κουμπιού με αποτέλεσμα ένα μικρό και συμπαγές ηχείο να ακούγεται σαν κάτι πολύ μεγαλύτερο. Το εύκαμπτο και ρυθμιζόμενο λουρί των μοντέλων PH2 και PH4 επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει το ηχείο παντού, ενώ η αδιάβροχη λειτουργία τους τα κάνουν πλήρως ανθεκτικά στο νερό.

Με ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό, όλα τα ασύρματα ηχεία της σειράς PH διαθέτουν διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού LED που προσφέρουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο ανάλογα με την περίσταση. Μέσω του φωτισμού, τα ηχεία ενισχύουν το επίπεδο της διασκέδασης και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Τα μοντέλα της σειράς ηχείων PH ενσωματώνουν 2-5 λειτουργίες φωτισμού LED, δίνοντας τη δυνατότητα στους ακροατές να ρυθμίσουν ένα σταθερό χρώμα, να χαλαρώσουν με μια απαλή αύρα φωτός ή να αφήσουν το φως να αναβοσβήνει σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής που ακούγεται.

Κατασκευασμένο για να ταιριάζει με οποιοδήποτε ντεκόρ σαν ένα διακοσμητικό κερί, το ηχείο PH3 της καινούργιας σειράς καλύπτει όλες τις αισθητικές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φως νυκτός σε παιδικό δωμάτιο ή στο μπάνιο καθώς είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί παντού στο σπίτι.

Τα LG PH1, PH2 και PH4 προσφέρουν τη δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφώνου με το ηχείο. Στην περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, ο χρήστης μπορεί να διακόψει προσωρινά τη μουσική και να πραγματοποιήσει συνομιλία ανοικτής ακρόασης χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του ηχείου ενώ, όταν η κλήση τελειώσει, η μουσική συνεχίζει κανονικά όπως πριν.

Τέλος, μέσω Bluetooth σε όλα τα μοντέλα της καινούργιας σειράς PH, είναι εφικτή η συνεχής ροή μουσικής ασύρματα από κινητές συσκευές ενώ στα ηχεία PH2, PH3 και PH4 -για μια πιο ευέλικτη εμπειρία ακρόασης- μπορεί να γίνει σύνδεση με 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.

Τα νέα LG φορητά ηχεία της σειράς PH είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Loading