LG

LG PuriCare και DUALCOOM Air Inverter: Νέες έξυπνες λύσεις για πιο καθαρό και άνετο περιβάλλον στο σπίτι

[Δ.Τ.]

Η LG θα εντυπωσιάσει τους συμμετέχοντες στην CES 2018 με τις πιο σύγχρονες έξυπνες λύσεις για το σπίτι. Ο ιονιστής LG PuriCare με αισθητήρα σκόνης και το κλιματιστικό DUALCOOL Stand Inverter με αναγνώριση φωνής και τεχνολογία DeepThinQ παρέχει πιο εύκολα από ποτέ καθαρό και υγιεινό περιβάλλον σε εσωτερικούς χώρους.

Υψηλής τεχνολογίας έξυπνη αφαίρεση της λεπτής σκόνης

Μελέτες έχουν δείξει ότι η γύρη και η σκόνη εσωτερικών χώρων επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των οικογενειών σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας ευαίσθητο αισθητήρα παρακολούθησης αέρα, το LG PuriCare αφαιρεί αυτόματα τα λεπτά σωματίδια σκόνης όταν η ποιότητα του αέρα θεωρείται δυσάρεστη για τους κατοίκους. Η παρακολούθηση του αέρα πραγματοποιείται ακόμη και όταν το PuriCare είναι απενεργοποιημένο, θέτοντας σε λειτουργία το φιλτράρισμα όταν θεωρείται απαραίτητο. Με τoν ιδιαίτερo κυλινδρικό σχεδιασμό, το PuriCare διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος αέρα της LG, το 360° Total Care Filter System. Επιπλέον, χάρη στην ισχυρή λειτουργία Clean Booster, το LG PuriCare μπορεί να διανέμει καθαρό αέρα μέχρι και 7,5 μέτρα μακριά και να καλύψει ακόμη και μεγάλα δωμάτια, παρέχοντας παράλληλα απαλότερη ροή αέρα στη βάση, καθιστώντας το ιδανικό προϊόν για οικογένειες με μικρά παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Ενισχυμένη ευκολία με αναγνώριση φωνής

Επίσης, στην CES 2018 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του DUALCOOL Stand Inverter Air Conditioner της LG που είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία φωνής που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν την εσωτερική θερμοκρασία με μια φράση από την είσοδο του σπιτιού τους ή από άλλο δωμάτιο. Εκτός από την υψηλή ενεργειακή απόδοση και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου χάρη στο Dual Inverter Compressor, το DUALCOOL χρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepThinQ AI της LG για να κατευθύνει περισσότερη ροή αέρα προς την κατεύθυνση των ατόμων μέσα στο χώρο αξιοποιώντας τη χωροταξική αναγνώριση. Εκτός από την αναγνώριση της παρουσίας ατόμων στο δωμάτιο, ο αισθητήρας Intelligent Human Movement ρυθμίζει επίσης τη δύναμη της ροής του αέρα ανάλογα με την κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Αναλύοντας τις καθημερινές συνήθειες των χρηστών, το κλιματιστικό LG DUALCOOL μαθαίνει ποια μέρη του σπιτιού απαιτούν ψύξη σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας για τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως δήλωσε ο Song Dae-hyun, πρόεδρος της LG Home Appliance & Air Solution Company,

"Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG είναι οι κορυφαίες στη βιομηχανία με την ικανότητά τους να προβλέπουν τις ανάγκες των χρηστών δημιουργώντας ένα πιο άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα επίπεδο όπου μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα νομίζουν οι περισσότεροι και η LG δεσμεύεται να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών"

Οι επισκέπτες της CES 2018 μπορούν να δουν από κοντά τις έξυπνες λύσεις κλιματισμού και ιονισμού της LG στο booth #11100 στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου.

Loading