LG Tone Studio / Tone Free: Τα νέα wearable ακουστικά φορτίζουν στο λαιμό σου [CES 2017]

 

[Δ.Τ.]

Η LG θα παρουσιάσει μια σειρά νέων ασύρματων, wearable προϊόντων ήχου στην CES 2017. Βασικά προϊόντα της σειράς είναι τα ακουστικά TONE Studio wearable ικανά να παρέχουν εκπληκτικό 3D surround ήχο και τα TONE Free με ασύρματα ακουστικά που φορτίζονται όταν είναι τοποθετημένα γύρω από το λαιμό του χρήστη.

Το TONE Studio (μοντέλο HBS-W120) διαθέτει τέσσερα ηχεία - δύο κύρια στο πάνω και δύο στο κάτω μέρος – προσφέροντας μία ξεχωριστή surround εμπειρία ήχου όταν ο καταναλωτής παρακολουθεί μία ταινία, παίζει video games ή απλά ακούει μουσική. Για τον σχεδιασμό του ήχου ποιότητας θεάτρου, η LG συνεργάστηκε με την εξειδικευμένη εταιρεία DTS για μία κινηματογραφική εμπειρία ήχου όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης. Το TONE Studio είναι επίσης εξοπλισμένο με Hi-Fi DAC (Digital to Analog Converter) που βελτιώνει την ποιότητα του ήχου, ξαναδημιουργώντας ηχητικό περιεχόμενο όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Επιπλέον, η Dual Play λειτουργία καθιστά δυνατή τη σύνδεση δύο LG TONE Studio επιτρέποντας σε πολλούς ακροατές να απολαύσουν ηχητικό περιεχόμενο από μία ταινία ή μουσική λίστα.

Το TONE Free (μοντέλο HBS-F110) είναι το πρώτο ασύρματο προϊόν ήχου της LG με ασύρματα ακουστικά που φορτίζουν κάθε φορά που είναι τοποθετημένα γύρω από το λαιμό του χρήστη, καθιστώντας τα εύκολα στη χρήση και στη φόρτιση. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους, εφαρμόζοντας άνετα γύρω από το λαιμό του χρήστη, όχι μόνο παρέχει επιπλέον ισχύ μπαταρίας και ειδοποιήσεις δόνησης, αλλά αποτελεί και ένα ασφαλές μέρος για να τοποθετούνται τα ακουστικά όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας τις πιθανότητες να χαθούν. Μια προαιρετική βάση φόρτισης δίνει επιπλέον ισχύ για εκείνες τις στιγμές που το περιλαίμιο μπορεί να μην είναι κατάλληλο ή βολικό. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην κίνηση, με τα TONE Free ο χρήστης μπορεί να μιλήσει στο τηλέφωνο, να απαντήσει ή να αγνοήσει μία κλήση μέσω ηχητικής εντολής για μία πραγματική ασύρματη stereo εμπειρία χωρίς καλώδια, μπερδέματα ή ενοχλήσεις.

Όπως δήλωσε ο Michael Park, Αντιπρόεδρος στο Innovative Personal Devices Business Division της LG Electronics,

"Η LG έχει πλούσια κληρονομιά στην καινοτομία των wearable προϊόντων ήχου και τα προϊόντα μας έχουν γίνει το πρότυπο με το οποίο κρίνονται όλες οι συσκευές ακουστικών. Είμαστε αποφασισμένοι να ηγηθούμε σε αυτή την αγορά που εξελίσσεται ταχέως, με την ανάπτυξη συναρπαστικών νέων προϊόντων τα οποία απευθύνονται σε κάθε άτομο που αγαπά την μουσική και αναζητά την ευκολία"

Τα TONE Studio και TONE Free είναι δύο μόνο από τα βασικά προϊόντα στη σειρά ακουστικών Bluetooth της LG στην έκθεση CES 2017. Άλλα μοντέλα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν το TONE Infinim (μοντέλο HBS-920), το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία Metal Layer Speaker της LG για να παράγει καθαρό, ευκρινή ήχο και το TONE Ultra (μοντέλο HBS-820), που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς του ήχου JBL και διαθέτει δύο μικρόφωνα MEMs για μεγάλη σαφήνεια στις κλήσεις.

Όλη η σειρά wearable προϊόντων ήχου της LG, συμπεριλαμβανομένων των TONE Platinum, TONE Active+, TONE Pro και LG FORCE θα βρίσκονται στην CES 2017 από 5 έως 8 Ιανουαρίου στο Περίπτερο #11100 στην Κεντρική Αίθουσα του Las Vegas Convention Center.

 

Loading