LG

Επική γκάφα από την LG: Τρολάρει το iPhone 6 (bendgate) από ένα...iPhone!

lg_tweet_iphone_fail

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της τεχνολογίας και ιδιαίτερα των smartphones, η μία εταιρεία "τη λέει" στην άλλη μέσα από διαφημιστικά σποτάκια ή περιμένει μια λάθος κίνηση για να αρχίσει το "τρολάρισμα" από τα κοινωνικά δίκτυα. Με το περίφημο bendgate των τελευταίων ημερών ήταν αναμενόμενο ότι θα πέσουν όλοι (χρήστες, μέσα ενημέρωσης, εταιρείες) πάνω στην Apple για τα λυγισμένα iPhone 6 Plus και μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλά επιτυχημένα σχόλια και φωτογραφίες.

Κάπως έτσι μπήκε στον χορό και η LG, με το γαλλικό τμήμα της εταιρείας να δημοσιεύει το παραπάνω tweet με φωτογραφία του εύκαμπτου LG Flex και σλόγκαν (σε ελεύθερη μετάφραση) "το σχήμα των smartphones μας δεν αλλοιώνεται, η καμπύλη τους είναι φυσική". Όλα καλά, αλλά κάτι ξέχασαν. Η ανάρτηση έγινε από ένα....iPhone!

Το tweet έχει πλέον διαγραφεί από τον λογαριασμό της LG France, αλλά τα screenshots έχουν ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Καλός ο χαβαλές και το marketing, αλλά μήπως θα έπρεπε οι υπάλληλοι της LG να χρησιμοποιούν προϊόντα της εταιρείας;

[via]

Loading