LG

LG TWINWash: Επαναπροσδιορίζει ό,τι γνωρίζαμε για τα πλυντήρια ρούχων

[Δ.Τ.]

Η LG παρουσιάζει το επαναστατικό TWINWash που ήρθε στην ελληνική αγορά για να αλλάξει τα δεδομένα στο πλύσιμο των ρούχων. Τόσο το πλυντήριο (FH4G1BCS2) όσο και το πλυντήριο-στεγνωτήριο (FH6G1BCH2N) TWINWash έχουν ήδη ενθουσιάσει πολλούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα καθώς μεγιστοποιεί την ευκολία επιτρέποντάς την ταυτόχρονη πλύση δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων, ενώ χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό του αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο όπου τοποθετείται.

Πολλές φορές οι καταναλωτές βάζουν εκ παραδρομής στον ίδιο κύκλο πλύσης ρούχα τα οποία έχουν διαφορετικές ανάγκες πλύσης (π.χ. άσπρα με χρωματιστά, κανονικά και ευαίσθητα ή ρούχα για ενήλικες και παιδικά). Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην καθημερινότητα τους, η LG δημιούργησε το TWINWash το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις ταυτόχρονα. Με την ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων, το TWINWash μειώνει σημαντικά το χρόνο πλύσης - ολοκληρώνοντας και τους δύο κύκλους πλύσης σε μόλις 49 λεπτά.

Ο κύριος κάδος του πλυντηρίου TWINWash, έχει μεγάλη χωρητικότητα 12 κιλών, διευκολύνοντας τις πλύσεις μεγάλων φορτίων, ενώ αντίστοιχα ο κύριος κάδος του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου TWINWash, διαθέτει χωρητικότητα 12 κιλών για τις ανάγκες πλύσης και 8 κιλών για τα προγράμματα στεγνώματος. Με προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις κι ασύγκριτα αποτελέσματα για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χώρου και προσφέρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, συνδυάζοντας δύο λειτουργίες σε μία συσκευή.

Μία από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο κύριος κάδος του TWINWash, το TrueSteam, διαπερνά τα υφάσματα με ατμό για να αποβάλει το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως και τις ζάρες και τις οσμές, φρεσκάροντας τα ρούχα και κάνοντας τα πιο μαλακά. Επιπλέον, το ισχυρό TurboWash™ ελαχιστοποιεί το χρόνο πλύσης χρησιμοποιώντας ισχυρό ψεκασμό με αποτέλεσμα να διασκορπίζεται το συμπυκνωμένο απορρυπαντικό απευθείας στα ρούχα. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Προσθήκη Ρούχων, ο χρήστης μπορεί εκ των υστέρων να προσθέσει στον κύριο κάδο, κατά τη διάρκεια της πλύσης, τα ρούχα που έχει ξεχάσει.

Ο μικρότερος κάδος, χωρητικότητας 2 κιλών, είναι ιδανικός για ρούχα και είδη μικρά σε μέγεθος, ευαίσθητα ή ιδιαίτερα που απαιτούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις πλύσης, όπως τα εσώρουχα ή τα ρούχα για μωρά, καθώς και μικρότερα φορτία - μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Με το μικρότερο κάδο, μικρότερες ποσότητες ρούχων, όπως ρούχα γυμναστικής ή μαγιό, μπορούν να πλυθούν αμέσως χωρίς να λειτουργήσει ο κεντρικός κάδος ρούχων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν συνεχώς την υγιεινή και την φρεσκάδα των ρούχων.

Το TWINWash πλυντήριο και πλυντήριο-στεγνωτήριο είναι επίσης εξοπλισμένο με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν εύκολα τη συσκευή από οπουδήποτε καθώς και να λαμβάνουν νέους κύκλους πλύσης μέσω της λειτουργίας Download Cycle. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Energy Monitoring και να εντοπίζουν τυχόν προβλήματα ανοίγοντας το πρόγραμμα Smart Diagnosis σε μια συνδεδεμένη συσκευή. Τέλος, ο πρωτοποριακός κομψός σχεδιασμός του TWINWash αποπνέει μοντέρνο στυλ που χαρακτηρίζει τις premium σειρές πλυντηρίων, καθώς διαθέτει εντυπωσιακό λευκό, εργονομικά σχεδιασμένο εξωτερικό μέρος και μαύρο γυαλί.

Όπως δήλωσε κ. Μάνθος Πάγκαλος, Senior Sales Manager, Home Appliances, της LG Electronics Hellas,

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το επαναστατικό LG TWINWash στους Έλληνες καταναλωτές. Το νέο πλυντήριο επιτρέπει στους χρήστες να πλύνουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστά φορτία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ευελιξία. Συνεχίζοντας να παράγει ανώτερες συσκευές, η LG στοχεύει να προσφέρει στους χρήστες απόλυτη ευκολία παράλληλα με εξαιρετικές επιδόσεις"

Loading