LG

LG UH850V: Η νέα 4Κ SUPER UHD TV με webOS 3.0 έρχεται στην Ελλάδα

LG-SUPER-UHD-TV--UH-85-photo-1-res

[Δ.Τ.]

Το νέο μοντέλο τηλεόρασης LG 4Κ SUPER UHD που υπόσχεται να μεταφέρει την οικιακή ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο, παρουσιάζει η LG στην ελληνική αγορά. Το LG UH850V συνδυάζει σχεδιασμό υψηλής αισθητικής και προηγμένη τεχνολογία για ακόμα πιο ρεαλιστικά χρώματα, απίστευτη αντίθεση και εκπληκτική ανάλυση που καθηλώνουν τον θεατή.

Η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία ‘High Dynamic Range (HDR Super) με λειτουργία Dolby Vision’ για ακόμα πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες, προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο 4K HDR ακριβώς όπως πρέπει να είναι. Επιπλέον, χάρη στη διευρυμένη γκάμα χρωμάτων της IPS 4K Quantum οθόνης, η θέαση περιεχομένου μετατρέπεται σε μια συναρπαστική εμπειρία που μαγεύει τον χρήστη.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που φέρει το συγκεκριμένο μοντέλο δε σταματούν εδώ, αφού μέσω της λειτουργίας ‘LG ColorPrime Plus’, το εύρος των χρωμάτων που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη μεγαλώνει. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα για να αποδίδει ακόμα περισσότερες αποχρώσεις και σκιές, δημιουργώντας εικόνες μεγάλου βάθους και ρεαλισμού. Επιπρόσθετα και για ακόμα πιο ακριβείς εικόνες, η νέα τηλεόραση της LG κάνει χρήση της τεχνολογίας ‘LG ULTRA Luminance’ ενισχύοντας εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR.

Από πλευράς ήχου, το νέο μοντέλο της LG είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα σχεδιασμένο σε συνεργασία της εταιρείας με τη harman/kardon, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές high-end προϊόντων ήχου παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία τόσο της LG όσο και της harman/kardon εγγυάται ένα αποτέλεσμα που όμοιο του δεν έχει παρατηρηθεί σε αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς.

Η νέα τηλεόραση ενσωματώνει επίσης τη πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στις λειτουργίες της τηλεόρασης. Με αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο, η webOS 3.0 συνεχίζει να προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά που την κατέστησαν τόσο αγαπητή στο κοινό, εισάγοντας ταυτόχρονα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που απευθύνονται σε ακόμα περισσότερους χρήστες.

Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει τρεις ‘έξυπνες’ λειτουργίες, τις ‘Magic Zoom’, ‘Magic Mobile Connection’ και το αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο ‘Magic Remote’. Συγκεκριμένα, η λειτουργία Magic Zoom επιτρέπει τη μεγέθυνση αντικειμένων και γραμμάτων, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας, ενώ με τη λειτουργία Magic Mobile Connection, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν εύκολα το κινητό τους με την LG SMART τηλεόρασή τους και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της συσκευής τους από την οθόνη της.

Εστιάζοντας στην ποιότητα της εικόνας και του ήχου, η νέα τηλεόραση της LG διαγράφει μία ξεχωριστή πορεία και επαναπροσδιορίζει τον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας.

Το μοντέλο LG UH850V αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου.

Loading